Τι κάνουν οι πολιτικοί αρχηγοί μας αυτήν την δύσκολη περίοδο?

Μετά την ψήφιση του Μνημονίου, ακούω συνέχεια ότι ουσιαστικά δεν ψηφίστηκε από 180 βουλευτές όπως θα έπρεπε, αλλά το υπόγραψαν μόνο ο Παπανδρέου και ο ΥΠΟΙΚ Γ.Παπακωνσταντίνου. Έκτοτε πολλές φορές έγινε λόγος για αντισυνταγματικές διαδικασίες που είχαν σαν αποτέλεσμα οι βουλευτές της αντιπολίτευσης αλλά και τα ΜΜΕ να αναφέρονται σαν η χώρα να βρίσκεται υπό ολοκληρωτικό καθεστώς.
Περίμενα
λοιπόν σε μια τέτοια περίσταση, και για να ευαισθητοποιήσουν τον λαό αλλά και για να καταδείξουν το μέγεθος της ανομίας και την κατάλυση του Συντάγματος, οι βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης, και......
ειδικά τα αριστερά (ΚΚΕ -ΣΥΡΙΖΑ) την άλλη κιόλας στιγμή να παραιτηθούν από το βουλευτικό τους αξίωμα αφήνοντας μόνους τους όσους θεωρούσαν ότι όλα είναι νόμιμα.
Από τότε έτρεξε πολύ νερό στο αυλάκι και το μόνο που κάνει η αντιπολίτευση είναι να κάνει μία χλιαρή αντίδραση και τίποτε ουσιαστικό απέναντι σε ένα κόμμα που κατέλυσε το Σύνταγμα και ως εκ τούτου είναι πλέον παράνομο όπως και ότι ψηφίζει η υπογράφει.
Που είναι ο Σαμαράς, η Παπαρήγα, ο Τσίπρας, ο Καρατζαφέρης ? Δεν θα έπρεπε τώρα να έχουν ξεσηκωθεί και μαζί τους να έχει ξεσηκωθεί και όλη η χώρα.
Τι κάνουν οι αρχηγοί μας αυτήν την δύσκολη περίοδο?
Τελικά μήπως είναι συνένοχοι σε μια προδοσία που θα έχει σαν αποτέλεσμα η Ελλάδα αλλά και ο λαός της να υποδουλωθούν σε συμφέροντα ξένα. Και μετά να επιστρέψουν σαν αγωνιστές, όπως την περίοδο της χούντας που οι πολιτικοί αρχηγοί πήγαν στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στο Σαν Τροπέ, στο Μονακό και στην Ν. Υόρκη και έκαναν ανένδοτο αγώνα τρώγοντας χαβιάρι και πίνοντας σαμπάνια και μετά γύρισαν σαν απελευθερωτές.

Tassos S.
Keywords
Τυχαία Θέματα