Τι σηματοδοτεί για την Αθήνα και τους Έλληνες ο εορτασμός του ραμαζανίου σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ

Του Νίκου Χιδίρογλου

Εδώ και μερικά χρόνια και μετά την ανεξέλεγκτη (ελέω ΠΑΣΟΚ & ΜΚΟ, όχι ότι δεν μπορούσαν…) λαθρομετανάστευση (και ουχί «παράνομη μετανάστευση», όπως έχει επικρατήσει λόγω πολιτικής ορθότητας), ο τόπος μας ταλανίζεται από ένα θεμελιακό πρόβλημα: πού θα λατρεύουν οι μουσουλμάνοι.

Ναι, αυτοί που δεν....
επιτρέπουν σε πολλές περιπτώσεις τη χριστιανική λατρεία στην επικράτειά τους (βλ. Σαουδική Αραβία), ή της δημιουργούν μεγάλα προσκόμματα
(Αίγυπτος, Ιράκ, Πακιστάν, Μπαγκλαντές) ή ανέχονται τη δολοφονία (πολλές φορές μάλιστα μαζική) των χριστιανών και την καταστροφή των ναών τους (Αίγυπτος, Πακιστάν, Ιράκ).

Ακάλεστοι και με αιτήματα
Τώρα με τη λήξη της εορτής του ραμαζανίου, το πρόβλημα «λύθηκε», με την επιστράτευση των ΣΕΦ & ΟΑΚΑ. Οι κάτοικοι του Αμαρουσίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, έχουν κάθε δικαίωμα να είναι έξαλλοι.

Αλλά, είπαμε, «λεφτά υπάρχουν»… Και πολύ περιθώριο από το εθνομηδενιστικό ΠΑΣΟΚ, για κοινωνική μηχανική και μετατροπή της Ελλάδας σε πολυπολιτισμικό σκουπιδοτενεκέ.

Οι λαθρομετανάστες, μουσουλμάνοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους, μας ήρθαν εδώ ακάλεστοι. Και με τη στήριξη της αριστεράς (φοβερή, όσο και ενδεικτική της απύθμενης υποκρισίας των «προοδευτικών», η φωτογραφία σε παλιά προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με το μουλά πίσω από τον Αλέκο Αλαβάνο ή πώς λέμε, σκοταδισμός και φωταδισμός χέρι-χέρι), άρχισαν να ζητούν.

Και όταν αρχικά δε πήραν, άρχισαν τις απειλές ότι θα… στασιάσουν (!), επικαλούμενοι μάλιστα την πρωτοκαθεδρία τους στις συνοικίες του κέντρου των Αθηνών. Και τώρα, θέλουν χώρους λατρείας.

Στην Αθήνα, με αρωγό τον «φωταδιστή» δήμαρχο-με την ψήφο των μαζοχιστών Αθηναίων-και πολύ-πολύ «προοδευτικό» Γιώργο Καμίνη και στη Θεσσαλονίκη, με αρωγό τον Γιάννη Μπουτάρη. Τον δήμαρχο, που πιθανόν να θεωρεί τη μεγαλύτερη επιτυχία του, την απευθείας πτήση των τουρκικών αερογραμμών από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη…

Πολλοί οι πρόθυμοι οι οποίοι κάποτε θα λογοδοτήσουν
Και άρχισε το Δημόσιο να κάνει σχέδια για να φτιάξει το εν Αθήναις ορμητήριο της Αλ Κάιντα στην Αθήνα, με την αρωγή της ηγεσίας των ΕΔ και του ΓΕΝ, που «πρόθυμα» παραχώρησαν το χώρο στο Βοτανικό και αυξάνοντας όπου αυτό απαιτείτο, την προσφερόμενη έκταση για τους ουαχαμπίτες που θα μας κάτσουν στο σβέρκο, αλλά και για τους θιασώτες της μαντίλας και της κλειτοριδεκτομής…

Φυσικά, και ο κ. Μπουτάρης, υπερβαίνοντας σε «προοδευτικότητα» τους εν Αθήναις ομολόγους του (ξέχασαν βέβαια αυτός και οι υπόλοιποι «προοδευτικοί» εδώ και χρόνια, να καταγγείλουν την εφαρμογή της σαρίας στη Δυτική Θράκη, που ευτυχώς καταργήθηκε πρόσφατα, αλλά χωρίς «φανφάρες», για να μη φωνάζουν οι διάφοροι θιασώτες της ανοχής), θέλει να δώσει τέμενος που βρίσκεται εντός του στρατοπέδου «Παύλος Μελάς» για λατρεία, στους πέντε χιλιάδες μουσουλμάνους που διαβιούν στη Θεσσαλονίκη.

Για να δείτε δε πόσο κακοί άνθρωπο
Keywords
Τυχαία Θέματα