"Τίμησε τα παντελόνια του" ο Χ. Κατσούρας.

Γράφει ο Τρύφωνας.


"Πιστός" σε αυτά που ανακοίνωσε, αλλά και είπε στην ολομέλεια της Βουλής φάνηκε ο Χρήστος Κατσούρας. Εδώ να υπενθυμίσουμε πως όλη την ομιλία του είχαμε δημοσιεύσει εχθές το απόγευμα. . Από τους λίγους λοιπόν που τίμησαν αυτά που δήλωσαν, ο Βουλευτής Θεσπρωτίας είχε πεί στον....
επίλογο της ομιλίας του:

Θα ήθελα να δηλώσω υπερήφανος που ελέω θεού, αλλά κυρίως ελέω λαού είμαι σε αυτήν εδώ την Αίθουσα ως πολιτικός. Και νομίζω ότι είναι προφανές ότι ως πολιτικός δεν
μπορώ να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην...

παρούσα Κυβέρνηση.
Αυτά είπε... αυτό έκανε.
Σε αντίθεση με συναδέλφους του που είπαν και ... ξ΄είπαν!

Το ίδιο έκανε και ο Πάνος Καμμένος της Ν.Δ. , έπειτα από δηλώσεις φωτιά. Όσο αφορά την αρνητική ψήφο του Τσετίν Μαντατζή του ΠΑΣΟΚ , εδώ θα "κρατήσω απόσταση" γιατί ακούστηκαν και γράφηκαν πολλά ... και θα δείξει ο χρόνος!

Ίσως... λέω ίσως σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές να μην είναι καλή η διαφωνία των βουλευτών με την επίσημη "γραμμή" της παράταξης, γιατί έτσι ίσως να μοιάζουν με "ασκέρι".


Από την άλλη όμως όταν τίθεται θέμα συνείδησης στον κάθε βουλευτή (κατά πρώτον, και κατά δεύτερον άνθρωπο), έχει υποχρέωση αλλά και καθήκον να πράξει όπως νομίζει.
Και ξαναλέω θέμα συνείδησης και όχι σκοπιμότητας... γιατί από τις "άσπρες" δηλώσεις, άλλων συναδέλφων του, και από τις "μαύρες" πράξεις τους αυτό το συμπέρασμα βγάζω. Ότι των άλλων ήταν δηλώσεις σκοπιμότητας και ίσως και "καρέκλας"!

Το αν συμφωνεί ο καθένας μας με την άποψη και την πράξη του εν λόγω βουλευτή δεν έχει σημασία.
Σημασία έχει ότι έκανε πράξη αυτά που είπε και συνεπώς "φορά παντελόνια"!
Ας ελπίσουμε να γίνει παραδείγμα για τους "μετέωρους".

http://www.epirus-ellas.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα