Το αφεντικό (Κοντομηνάς) τρελάθηκε...

Είναι πολλά τα λεφτά μετά το PSI, Άρη;

Διαβάσαμε στο enimerosi24.gr, την παρακάτω είδηση που μας ξάφνιασε , αλλά τo συνηθίζει ο Δ.Κοντομηνάς από τότε που (ξανά)ανέλαβε τον Αlpha: "Πρόταση στον Σταμάτη Μαλέλη να μετακινηθεί στον Alpha...
...φέρεται να έκανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο επιχειρηματίας πρότεινε στον διευθυντή ειδήσεων του Star
από την επόμενη σεζόν να ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού και να αναλάβει τη γενική διεύθυνση. Δεν γνωρίζουμε την απάντηση του Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος θυμίζουμε, όπως γράψαμε εχθές, ότι τελικά θα.....
συνεχίσει στην τηλεόραση και δεν θα συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της ΔΗΜΑΡ στις προσεχείς εκλογές."

Τελικά αυτά που γράφαμε για περίεργες κινήσεις Κοντομηνά επιβεβαιώνονται. Το καλοκαίρι ήθελε να κάνει το "Ράδιο 9", μουσικό σταθμό και να το αναλάβει η...45χρονη αδούλευτη κορούλα του. Αν και τότε, ο διευθυντής του σταθμού Μ. Κακλαμάνος τον "έψησε" να μην προχωρήσει σε κάτι τέτοιο, αφού οι εξελίξεις στην ενημέρωση...καίνε.
Πράγματι έτσι και έγινε και ενώ ο σταθμός είχε καθιερωθεί ως μια "αντιμνημονιακή φωνή" στα ΜΜΕ, ο Κακλαμάνος επιβραβεύτηκε από τον επιχειρηματία που...του έκοψε την εκπομπή και ουσιαστικά...τον παραίτησε!

Να δείτε που θα σιγήσουν οι φωνές διαμαρτυρίας σιγά σιγά, αφού οι mediaρχες έχουν πάρει τις οδηγίες τους να "προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες της κοινωνίας" και να μην προκαλούν τον κόσμο σε εξέγερση. Ο μόνος που φωνάζει είναι ο...αστείος Κουρής και αυτό μέχρι να ξανανοίξει το Alter, χωρίς να πληρώσει -για αυτό το λόγο άλλωστε βγήκε φωτογραφική τροπολογία την προηγούμενη εβδομάδα που τον διευκολύνει απέναντι στους απλήρωτους του καναλιού-.

Πλησιάζουν και εκείνες οι ημερομηνίες της εφαρμογής του PSI, που θα ρεύσουν λεφτά στις τράπεζες...για να μπορούν να δώσουν και άλλα...θαλασσοδάνεια στους mediaρχες και θα είναι όλα...σαν να μην πέρασε μια μέρα!!

(Σχόλιο pressarismenou: Όχι τίποτε άλλο κυρ Δημήτρη, αν συμφωνήσει ο Σταμάτης, ο Αντωνάκης ο Σρόιτερ θα ταιριάζει απόλυτα στα lifestyle ρεπορτάζ από την ξέφρενη διασκέδαση στη Μύκονο και την Αράχωβα. Αλλά δε σκέφτεσαι αυτόν τον καημένο το Γιάννη τον Παπαγιάννη που ετοιμαζόταν για μεγαλεία, αλλά θα γυρίσει...σαν το κλαμένο σκυλί στο "Αποκαλυπτικό δελτίο" του Extra 3.)

http://pressarismenos.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα