Το αποτυχημένο πολιτικό σύστημα οδηγεί σε χρεωκοπία στον Πρωτοχρονιάτικο Τύπο

@ΤΟ αποτυχημένο πολιτικό σύστημα με πελατοκεντρικές αποχρώσεις καταρρακώνεται σε όλες τις Δημοσκοπήσεις αλλά και τις αποκαλύψεις του Πρωτοχρονιάτικου΄Τύπου σύμφωνα με το www.greekmme.gr που συνθέτει όλα τα πρωτοσέλιδα. Πιο αναλυτικά η 'Κυριακάτικη Δημοκρατία' τιτλοφορεί το κεντρικό της θέμα ότι "Στοιχεία Σοκ για την επιχείρηση μπουρλότο στην Ελλάδα-Ήθελαν να 'κάψουν' και τον .........
Καραμανλή
το 2007 στην Ηλεία-Ο παρεξηγημένος υπουργός Β .Πολύδωρας σπάει μετά από 4 χρόνια την σιωπή του και αποκαλύπτει-Ιδού οι πράκτορες της ΜΙΤ και οι Γκρίζοι Λύκοι που έβαζαν φωτιές στα δάση μας". Το 'Πρωτοχρονιάτικο Βήμα' παραθέτει ότι "Υπουργοί σε απόγνωση-Στο φως αποκαλυπτικοί διάλογοι για μέτρα, έλλειμμα και εκλογές- Θα μας στείλουν για..τσίπουρα-Ενώ η τρόικα έρχεται αποφασισμένη για την τελική λύση".
@Το 'Πρώτο Θέμα' με ένα τίτλο έκπληξη αναφέρει ότι "Ποδαρικό της τρόικας με σκληρή επιστολή-Όπως πάτε θα χρεωκοπήσετε μέσα στο 2012 κ. Παπαδήμο-Φρένο στο δάνειο των 89 δις Ευρώ, αντικαθίσταται από ένα βοήθημα με 15 δις Ευρώ για να πληρωθούν ομόλογα, δραματική προειδοποίηση και από τον Ράιχενμπαχ- Και νέο ταμείο τέρας για 8 εκ. ασφαλισμένους". Η'Real News' προβλέπει ότι "Τελεσίγραφο της Τρόικας στην Κυβέρνηση για το νέο σκληρό μνημόνιο-Πρώτα τα μέτρα και μετά οι κάλπες-Μαζικές απολύσεις με έξοδο 150.000 δημοσίων υπαλλήλων και ανάθεση εργασιών σε ιδιώτες ζητούν τώρα Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ."
@Αποκαλυπτικό το 'Παρόν της Κυριακής' που προσθέτει ότι "Έδωσαν ονόματα και αποκάλυψαν οι δύο Εισαγγελείς-Για ποιους χτυπάει η καμπάνα- Πρώτος στην λίστα ο Γεωργίου της ΕΛ. ΣΤΑΤ που φούσκωσε το έλλειμμα του 2009 για να περάσει το Μνημόνιο και ακολουθούν οι λαθρέμποροι καυσίμων- Ευθύνες αποδίδονται και στον Καπελέρη". Το 'Αρθρο' προβλέπει ότι "Η άρνηση των ομολογιούχων οδηγεί σε ναυάγιο το PSI- Συντεταγμένη χρεωκοπία εντός διμήνου- Εντός Ευρώ παραμένει η Ελλάδα-Κρατικοποίηση τραπεζών με κοινές μετοχές" και ζήσε Μάη μου...που λένε....Η 'Αυριανή' αναλύει ότι "Η Ελλάδα χρεοκοπεί με μαθηματική ακρίβεια..."
@Η 'Καθημερινή' με την σειρά της συμπληρώνει ότι "Η μάχη για την Ελλάδα" και άλλοι τίτλοι όπως "Γ. Προβόπουλος αναφέρει ότι επιστροφή στην δραχμή θα ήταν κόλαση". Ο 'Ελεύθερος Τύπος' υπογραμμίζει ότι "Αποκαλυπτική έκθεση του ΔΝΤ για την μεγάλη φυγή κεφαλαίων από την Ελλάδα-Εμβάσματα 33 δις Ευρώ σε φορολογικούς παραδείσους- Στα νησιά Κέιμεν και Παρθένες Νήσοι οι νέες ελληνικές αποικίες της φοροδιαφυγής- Γιατί φαγώθηκαν οι εισαγγελείς κυνηγοί του οικονομικού εγκλήματος". Τέλος το 'Έθνος της Κυριακής' καταλήγει ότι "Όλο το παρασκήνιο από την έκρηξη των παραιτήσεων μέχρι τον συμβιβασμό-Ανατροπή με σκιές στην υπόθεση των εισαγγελέων- Όλο το υπόμνημα που κατέθεσαν χωρίς ονόματα στον Άρειο Πάγο οι δύο εισαγγελείς".

www.greekmme.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα