ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1

Χτες 22 Ιουνίου 2011, πραγματοποιήσαμε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, με αφορμή την προσβλητική πράξη του καναλιού προς τον Ελληνισμό της Κύπρου αλλά και ολόκληρου του Έθνους. Ο ΑΝΤ1 εδώ και λίγες μέρες προβάλλει
στην νυχτερινή του ζώνη, τουρκική σειρά με την...
ονομασία "ΕΖΕΛ"
Με προσυγκέντρωση στο οίκημα μας στις 19:00, μαζευτήκαμε γύρω στα 50 άτομα και φτάσαμε γύρω στις 20:30 έξω από τα κεντρικά γραφεία του συγκροτήματος του ΑΝΤ1 Ελλάδος στην Λεωφόρο Κηφισίας. Εκεί βρήκαμε ολιγάριθμη αστυνομική δύναμη να μας περιμένει, αφού ήταν φανερό ότι η παρουσία μας θα τρόμαζε τους εγκάθετους της παραπληροφόρησης για μιθριδατισμού του Ελληνισμού.
Κύριο σύνθημα της εκδήλωσης ήταν το "Δεν γίνεται φιλία Ελληνοτουρκική εφόσον συνεχίζεται στην Κύπρο η Κατοχή". Κάναμε αισθητή την παρουσία μας και δηλώσαμε την αντίθεση μας με την προδοτική στάση του καναλιού. Μεταξύ άλλων φωνάξαμε:
"Αντ1 ξεχνάς, τους Τούρκους προσκυνάς"
Κύπρος είναι Ελλήνική"
"Αντ1 - Εζέλ και βάλτε φερετζέ"
"Αν έχετε πατρίδα, αν έχετε τιμή, σίριαλ να γυρίσετε για την κατοχή"
Στην ειρηνική διαδήλωση μας διαβάστηκε ψήφισμα απαίτησης τερματισμού της προβολής της σειράς, το οποίο παραδόθηκε στους υπεύθυνους του σταθμού. Παραθέτουμε το ψήφισμα όπως παραδόθηκε στον σταθμό εδώ.
"Ψήφισμα Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. για τερματισμό προβολής της τουρκικής σειράς «ΕΖΕΛ» από τον ΑΝΤ1
Αθήνα, Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011
Τριάντα εφτά χρόνια μετά την βάρβαρη τούρκικη εισβολή η κατρακύλα της Ελληνικής αξιοπρέπειας δεν έχει τελειωμό. Η θρασύτητα του φιλοτουρκικού σταθμού ΑΝΤ-1 Ελλάδος δεν έχει όρια, αφού μετά την προβολή διαφόρων τούρκικων σίριαλ κατά την περασμένη τηλεοπτική περίοδο, πρόσθεσε πρόσφατα στην λίστα προβολών του, την μεγαλύτερη τουρκική παραγωγή των τελευταίων χρόνων, με σκηνές και γυρίσματα από τα κατεχόμενα μέρη μας.
Η νέα τουρκική σειρά με την ονομασία "ΕΖΕΛ" έχει ως κύριους χρηματοδότες, επιχειρήσεις και καζίνο από τα κατεχόμενα, ενώ στην σειρά προβάλλονται και διαφημίζονται παράνομες επιχειρήσεις στις ελληνικές περιουσίες των κατεχομένων.
Με λύπη μας βλέπουμε την τούρκικη προπαγάνδα για εδραίωση του παράνομου ψευδοκράτους, να βρίσκει σύμμαχό της, σύγχρονους "Εφιάλτες" της εποχής μας, ορισμένους τηλεοπτικούς σταθμούς. Είδαν πολλά τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια από τα Μ.Μ.Ε σε μία προσπάθεια προώθησης του δόγματος της ελληνοτουρκικής φιλίας και την πολιτική κατευνασμού του θηρίου της ανατολικής μεσογείου, την προσπάθεια αλλοίωσης της περήφανης Ελληνικής μας ιστορίας και αξιοπρέπειας, με αποκορύφωμα την εν λόγω σειρά.
Καταγγέλλουμε την υβριστική αυτή ενέργεια του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ-1 Ελλάδος να προβάλει από τους δέκτες του τούρκικες σειρές αυτό καθ αυτό. Πόσο μάλλον την εν λόγω σειρά, το πνεύμα της οποίας είναι προβοκατόρικο και παραπλανητικό κάτι το οποίο θεωρείται παράνομο από το ίδιο το σύνταγμα της Ελλάδος. Η ενέργεια αυτή απενεχοποίει, νομιμοποιεί έμμεσα τα εγκλήματα των τούρκων στο κ
Keywords
Τυχαία Θέματα