ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Η εκλεγμένη κυβέρνηση μας υπό την καθοδήγηση της σκιώδους κυβέρνησης της Τρόϊκας, στα πλαίσια των ενεργειών εκφοβισμού των Ελλήνων, έδωσε στη δημοσιότητα ένα πενταετές πλάνο , το οποίο σύμφωνα με τα marketing-πρότυπα των Η.Π.Α. ονόμασε «μεσοπρόθεσμο σχέδιο», εκτός των άλλων για να δημιουργήσει σύγχυση σε σχέση με το μνημόνιο . Όπως και να το ονομάσουν, ο στόχος του είναι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σε εξευτελιστικές τιμές, καθώς επίσης η λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων .
Ουσιαστικά οι εισβολείς
υποτιμώντας την....
νοημοσύνη μας, μας δανείζουν αν και σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους το 2015 οι τόκοι που θα επιβαρύνουν το δημόσιο θα είναι της τάξης των 28 δις από 16 δις το 2011 . Επίσης τα έσοδα του δημοσίου θα παραμέινουν στα 55 δις λίγο μειωμένα σε σχέση με σήμερα . Στην πράξη θα είναι μικρότερα τα έσοδα αφού από ότι έχουμε δει οι φόροι δεν απέδωσαν τίποτα παραπάνω και οι αποκρατικοποιήσεις θα έχουν στερήσει τα έσοδα από τις ΔΕΚΟ . Για αύξηση του ΑΕΠ μέχρι το 2015 δεν προβλέπεται πλέον. Σταμάτησε απροκάλυπτα και χωρίς εξηγήσεις από μέρους του Υπουργού Οικονομικών η πρόβλεψη για ανάπτυξη, όπως και για έξοδο στις αγορές, μαζί πάνε αυτά .
Γεννιούνται λοιπόν δύο ερωτήματα : Πρώτον πώς είναι δυνατόν να επιβιώσει ένα κράτος όταν το 2015 θα έχει να καταβάλει σε τόκους μόνο το 50% των εισοδημάτων του ; Και δεύτερον γιατί επιμένουν να μας δανείζουν ; Στο πρώτο ερώτημα μπορεί να απαντήσει και ένα μικρό παιδί . Στο δεύτερο ερώτημα την απάντηση την έδωσαν οι δοσίλογοι πολιτικοί μας . Αντί να ζητήσουμε το 2010 ένα κούρεμα κρατικών ομολόγων θα αυξήσουμε κατακόρυφα τον λογαριασμό στα χέρια της τρόϊκας . Μετά θα σκάσει το διογκωμένο χρέος πάνω στην τρόϊκα, εγγυημένο σε αντίθεση με τα κρατικά ομόλογα . Μέχρι όμως να φτάσουμε στην χρεοκοπία η σκιώδης κυβέρνηση με εργαλεία το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο θα έχει βάλει χέρι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αδιαφορόντας παντελώς για τον ελληνικό λαό . Τον κυρίαρχο λαό που μέσω απειλών και ψεμάτων έχει χάσει πια την κυριαρχία του .

gpanoutsΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα