"ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ": ΕΜΕΤΙΚΟΣ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!

Ένα διαχρονικό χαρακτηριστικό των μεγαλύτερων προδοτών παγκοσμίως, είναι η αμετανοησία τους. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί το λέμε αυτό.

Στην πολλοστή εμφάνισή του στο φιλαράκι του τον Χατζηνικολάου, ο Καρατζαφέρης πέρασε με....
απόλυτη επιτυχία τις (διαρκείς) εξετάσεις που δίνει στα αφεντικά του, για να τους πείσει πως αξίζει κάτι, από πρωθυπουργία μέχρι υφυπουργείο.

Μετά τα σέβη που υπέβαλε στους Εβραίους, επαναλαμβάνοντας πως "ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ", αυτή τη φορά δήλωσε επί λέξει πως "ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ"!

Κατόπιν, προσπάθησε με γελοιότητες να "εξηγήσει" πως αυτή η...τεράστια πράξη απέτυχε όχι λόγω των επαχθών όρων του Μνημονίου, αλλά διότι δεν άκουσαν τη "συμβουλή" του για Οικουμενική Κυβέρνηση!!!

Κι αναρωτιόμαστε: Τι σόι "Κυβέρνηση" θα ήταν αυτή, όταν μέσα θα βρίσκονταν φιλομνημονιακοί όπως εκείνος αλλά και αντιμνημονιακοί;

Υπήρχε περίπτωση να συμφωνούσε σε τίποτα αυτή η "Κυβέρνηση"; Ή θα κατέρρεε την αμέσως επόμενη...ώρα του σχηματισμού της;

Όπως καταλαβαίνει και ο πιο αφελής, πρόκειται για απίστευτες ανοησίες, που ξεστομίζει απλά ο μεγαλομανής Αρχηγός του Λαος για να το παίξει "ενωτικός" και "υπέρ Πατρίδος"!

Η εύλογη απορία που έχουν όλοι, γιατί ο "αδέκαστος" Χατζηνικολάου δεν του κάνει αυτή την απλούστατη ερώτηση, δηλαδή τι σόι...αποφάσεις θα έπαιρνε μια "Κυβέρνηση" αποτελούμενη από το Λαος μέχρι τον Σύριζα, έχει την εξής απάντηση: Ε, καλά τώρα!

Πότε βγήκε ο αγαπημένος των Μμε στους μιντιακούς κολαούζους του με αντίλογο; Πάντα μόνος του "παίζει", παρέα με τα διαπλεκόμενα δημοσιογραφάκια της πλάκας!

Έτσι λειτουργεί η "Δημοκρατία" στην Ελλάδα!

Όσο για τον αμετανόητο Καρατζαφέρη, αρκεί τούτο:

Μια φορά προδότης, πάντα προδότης!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα