Το νοικοκύρεμα της ΕΡΤ.....

Γιώργο γεια σου,

Είχα σκεφτεί να μην απαντήσω στα κείμενα που μου γράφεις, σχετικά με την ΕΡΤ, για τα ΤΑΞΙ και για τις φαεινές ιδέες των υπουργών του ΠΑΣΟΚ, τον Πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο, την αντιπολίτευση εν γένει και το κρατικοδίαιτο σινάφι τους, αλλά είσαι μεγάλος πειρασμός.

Έχεις
αναληφθεί ότι πάμε για πτώχευση, εξ αιτίας της σπάταλης του Δημόσιου τομέα και όλων των παραπάνω κρατικοδίαιτων ?
Ότι την πληρώνουν οι Μισθωτοί και οι Συνταξιούχοι του Ιδιωτικού τομέα, που πλήρωναν και πληρώνουν όλη την ζωή τους, για να συντηρούν το γιγαντιαίο Κράτος των κομματόσκυλων όλων αυτών των....
κομμάτων, χωρίς εξαίρεση ?

Έχεις καταλάβει ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα απολύτως παρά ψηφίζει νόμους,
για να μην τηρούνται και οι υπουργοί τους κάνουν κάθε τι ώστε να κοροϊδεύουν τους
δανειστές μας και το μόνο που δείχνουν να τους νοιάζει, είναι να μην θιγούν τα δικαιώματα των συντεχνιών τους, και των κομματικών εταίρων τους ?
Δεν σου κάνει εντύπωση, ότι ενώ έχουμε υποστεί δύο χρόνια τώρα, περικοπές σε όλους τους τομείς και έχουμε λέει …..όλοι άδικα και βάναυσα φορολογηθεί, εν τούτοις το πρωτογενές έλλειμμα του Δημοσίου και Ιδιωτικού αυξήθηκε και η φοροδιαφυγή συνεχίζει ακάθεκτη,

οι τιμές δε των απολύτως βασικών προϊόντων συνεχώς αυξάνονται ? και ΦΠΑ 23% ?

Καλά έκανε ο Ραγκούσης για τους Ταξιτζήδες και όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να ανοίξουν όλα τα κλειστά επαγγέλματα και όχι, δεν έκανε και δεν κάνει καλά ο Ρέππας που χαϊδεύει αυτιά και ακόμα να δούμε να ανοίγει το επάγγελμα των Φορτηγατζήδων, των δικηγόρων, Φαρμακοποιών……των βολεμένων σε κάποιο καθεστώς ομάδας, που είναι ποιο ίσοι …από τους άλλους Έλληνες.

Ούτε εσύ, αλλά και ούτε ο Μόσιαλος με τις ιδέες του έχετε δίκιο.!

Σιχαίνομαι , κάθε φορά που βλέπω τι πληρώνω στον φουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ(εξ αιτίας του όποιου, κατά καιρούς διαχειριστή και (.... το κερασάκι στην τούρτα )
του κου ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ) την πληρωμή για την ΕΡΤ, που ποτέ δεν παρακολουθώ, ούτε σαν Τηλεόραση ούτε σαν ραδιόφωνο μαζί με τα τέλη του Δήμου, για έργα που σπάνια
χρειάζομαι και να μην μπορώ να κάνω τίποτα, γιατί δεν ανήκω στους ….δεν πληρώνω και αγαπώ την πατρίδα μου και εφαρμόζω τους νόμους της.

Να παλέψουμε και να παλέψεις να κλείσει η ΕΡΤ, γατί την λυμαίνεται κάθε φορά ο κομματικός εσμός κάθε κυβέρνησης (και από χέρι όλοι οι αριστεροί, χάριν της Δημοκρατικής πολυφωνίας και ας μην κυβέρνησαν ποτέ) και να αφήσουμε τα περί ακρωτηριασμού και το «κολόβωμα» της δικής μας ΕΡΤ. …..το θέμα ……… είναι εθνικό….κλπ!!!!

Δεν υπήρξε ποτέ δική μας η ΕΡΤ !!!.

Ήταν πάντα των άλλων, των Βασιλειάδων , των στρατοκρατών, της Χούντας, του Καραμανλή και των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης, των Κινηματογραφιστών, των Δημοσιογράφων και των Μουσικών, απολύτως δε πάντα, με αμφίβολης ποιότητας παραγόμενο προϊόν.

Πάντα δε αδρά πληρωμένη ΕΡΤ από εμάς τα κορόιδα, που δεν μπορούμε
Keywords
Τυχαία Θέματα