Το όνειρο που έγινε εφιάλτης.

Για πολλούς, η δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και να περάσουν ευχάριστα την περίοδο των διακοπών τους, αποτελεί όνειρο.
Για το 19χρονο Ρόμπερτ Σέμπαγκ από την Βρετανία ήταν όνειρο ζωής να έρθει στη χώρα μας. Ήταν τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός του όταν «έκλεισε» το ταξίδι στη Ζάκυνθο, που όπως λένε οι φίλοι του, επισκίασε ακόμα και την......
παρουσία του δίπλα στον μεγάλο Ντέιβιντ Μπέκαμ, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής αγγλίας, στο Γουέμπλέϊ, ένα «δώρο» από το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Sunshine» για πολύ άρρωστα παιδιά.
Πριν έρθει στη χώρα μας, ο άτυχος Ρόμπερτ, φρόντιζε να εκφράζει τον ενθουσιασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Facebook, όπου «έδειχνε» με κάθε ευκαιρία τη χαρά του, αλλά και την ανυπομονησία του για το συγκεκριμένο ταξίδι.
Δυστυχώς όμως για τον 19χρονο Βρετανό που είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε νοσοκομεία, λόγω της σπάνιας πάθησης στο έντερο από την οποία έπασχε, η Ζάκυνθος έμελε να είναι ο τελευταίος του προορισμός.
Τραγική ειρωνεία. Λίγες ώρες πριν την δολοφονία του, ο Ρόμπερτ τηλεφώνησε στους δικούς του και τους είπε πόσο όμορφα περνά στην Ελλάδα με τους φίλους του...

Η ανταποκρίτρια του BriefingNews στο Λονδίνο, Κωνσταντίνα Γιαχνάκη μεταδίδει:

Η άτυχη κατάληξη της ζωής του νεαρού βρετανού Ρόμπερτ Σέμπαγκ, έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη Βρετανία, αλλά κυρίως τους συνομήλικους του, στην περιοχή που ζούσε βόρεια, στην περιοχή Τάντλεϊ, στο Μπασινγκστόουκ, κοντά στο Χαμσάιρ, βόρεια του Λονδίνου. Οι φίλοι του, που δεν κατάφεραν να πάνε μαζί του διακοπές στη Ζάκυνθο, τον περίμεναν να γυρίσει να τους διηγηθεί τις εμπειρίες του.
Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του νεαρού - μασκότ της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας, όλοι ο φίλοι του έμειναν εμβρόντητοι και παραμένουν αμίλητοι οι περισσότεροι από αυτούς στο δωμάτιό του, όπου υπάρχουν οι φωτογραφίες του και τα προσωπικά του πράγματα.
Έντονο είναι το ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει ο Οργανισμός Sunshine, μέλος του οποίου ήταν ο νεαρός Ρόμπερτ. Οι άνθρωποι του οργανισμού θέλησαν να μάθουν τι ακριβώς συνέβη στη Ζάκυνθο.
Πλέον, φίλοι και συγγενείς περιμένουν την επιστροφή του 19χρονου «άγγελου» όπως τον ονόμαζαν, στη γενέτειρά του.





http://www.briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα