Το πολιτικό ρέκβιεμ του ΛΑ.Ο.Σ.

Ο πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου

Γ. Καρατζαφέρης: Τραγελαφική πολιτική με αλληλοδιάδοχες κωλοτούμπες.
1. Από τον Μάρτιο του 2010 άρχισε η κριτική μου κατά της κωλοτουμποειδούς πολιτικής του κ. Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., ο οποίος διοικεί το κόμμα του δίκην φεουδάρχου.
Η κριτική αυτή δημοσιεύθηκε σε....
πολλές ιστοσελίδες χωρίς καμμία απάντηση.
2. Εν όψει του γεγονότος της αποσυνθέσεως του ΛΑ.Ο.Σ. και της καθέτου πτώσεως στο εκλογικό Σώμα, ο πολιτικός πρωκτοκυβιστής προβαίνει διαρκώς σε
αλληλοδιάδοχες πολιτικές κωλοτούμπες επιχειρώντας να σταθεί στο όριο του 3% ως απότοκο του γεγονότος της ψηφίσεως του Α΄ Μνημονίου.
3. Διαπιστώνοντας, λοιπόν, την αναξιοπιστία του και την κατρακύλα του –δεν ήξερε, δεν άκουγε;- κάνει στροφή 180ο κηρύσσοντας αγώνα κατά του Β’ Μνημονίου, επιβάλλοντας κομματική πειθαρχία στους βουλευτές του για καταψήφισή του. Πρόκειται για μία προαναγγελθείσα έξοδο την οποία είχε προβλέψει έγκυρος αρθρογράφος: Έγραφε «Το Βήμα» (της 8/1/2012, σελ. Α13): «Με βάση τις δημοσκοπήσεις, η πιο επωφελής κίνηση για το ΛΑ.Ο.Σ. είναι η έξοδος από την κυβέρνηση». Πάσχισε για να τη στήσει με πρωθυπουργό τον τραπεζίτη, που συνέπραξε με τον Σημίτη στην εθνοκτόνο είσοδο της πεινασμένης Ελλάδος στη ζώνη του Ευρώ.
4. Ψήφισε το εθνοκτόνο μνημόνιο μαζί με τον πολιτικό του σύμμαχο Τζέφρη. Μας είπε ότι αυτό το εθνικό έγκλημα το έκανε «για την πατρίδα».
5. Τώρα μας λέει ότι εγκαταλείπει τον «Τιτανικό» πάλι «για την πατρίδα».
Συνεπώς –πέρα από τα όσα κατά καιρούς έγραψα για τις κωλοτούμπες του- εφαρμόζει την «πολιτική» του μπαίνω-βγαίνω, όπως αυτό γίνεται με το χαμαιτυπείο, όπως θα έλεγε και ο πολιτικός του μέντωρ.
Διαπίστωσε ο πολιτικός ζογκλέρ ότι το τρικ που χρησιμοποίησε –παίζοντας με τις τύχες του φαύλου λαού και της πατρίδας- δεν τον ωφέλησε κομματικά και «την έκανε με μικρά πηδηματάκια». Ξανά «για την πατρίδα»!
Αγνοεί ο «γαλατάς» ότι η πολιτική, η ιδεολογία και η πατρίδα δεν υπηρετούνται με τη συνταγή του Γ. Γκέμπελς που δίδασκε στη Γερμανία του Γ’ Ράιχ ότι: «Πολιτική είναι η τέχνη που καθιστά δυνατά και όσα φαίνονται αδύνατα».
6. Θα πρέπει ο πρωκτοκυβιστής να θυμηθεί τον Γιάννη Μακρυγιάννη, που μας άφησε τούτη την εθνική παρακαταθήκη: «Η πατρίδα δεν είναι πραμάτεια».
Διαπιστώνοντας όμως ο πατριώτης ότι η συμμετοχή του στην κυβέρνηση οδηγεί το κόμμα του στον πάτο, κάνει νέα κωλοτούμπα και με πρόσχημα το νομοσχέδιο για την αποσυμφόρηση των φυλακών προειδοποίησε ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση δηλώνοντας ότι: «θα πάρω την κάπα μου και θα φύγω» (εκπομπή του στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ της 1 Φεβρουαρίου). Πρόκειται για μία προγραμματισμένη δραπέτευση, η οποία αποδεικνύει εμπράκτως και πανηγυρικώς ότι έγινε όχι για «το καλό της πατρίδας», αλλά του κόμματός του, παραβιάζοντας στοιχειώδεις αρχές και κανόνες της ατομικής και πολιτικής συμπεριφοράς.
7. Έτσι, ο «ανατροπέας» και πρωταθλητής της πολιτικής και ιδεολογικής κωλοτούμπας δεν ορρωδεί προ ουδενός. Ενώ, λοιπόν, η Ελλάδα πνέει τα λοίσθια και ενώ
Keywords
Τυχαία Θέματα