Το Σχέδιο της Παγκοσμιοποίησης η οικονομική κρίση και… ο πόλεμος.

Αυτή η περιβόητη παγκοσμιοποίηση αν και σχεδιάστηκε πολύ πριν τους δύο παγκόσμιους πολέμους ουσιαστικά τέθηκε σε εφαρμογή μετά το 2ο παγκόσμιο πόλεμο.

Η δημιουργία των δύο συνασπισμών του ΝΑΤΟ και του ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ήταν μέρος του σχεδίου αυτού. Δημιουργώντας δύο συνασπισμούς χώρισαν ουσιαστικά την γή στα δύο. Υπήρχαν μόνο τα .....
καθεστώτα που στήριζε το ΝΑΤΟ και τα καθεστώτα που στήριζε η ΕΣΣΔ.
Όμως και στα δύο κυρίαρχοι ήταν οι σιωνιστές. Στην Σοβιετική Δούμα (βουλή) υπήρχαν 435 εβραϊκής καταγωγής σιωνιστές (όχι απλοί Εβραίοι, λαός δηλαδή). Αυτοί λοιπόν πήραν την εντολή από τις στοές για να διαλύσουν εκ των έσω την Σοβιετική Ένωση και το έκαναν.

Από την στιγμή που κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση όλα τα προσκολλημένα έθνη σε αυτήν μέσω των κυβερνώντων σιωνιστών σε αυτά ζήτησαν να προσκολληθούν στο ΝΑΤΟ. Από εκείνη την στιγμή και μετά ξεκινάει το όνειρο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Με την Σοβιετική Ένωση διαλυμένη και τον κύριο πυλώνα της την ΡΩΣΙΑ να παραπαίει οι νεοταξίτες έκαναν ότι ήθελαν. Όποιος σήκωνε κεφάλι και ήταν ανεξάρτητος βομβαρδιζόταν και διαμελιζόταν (π.χ. ΣΕΡΒΙΑ), αλλά και όποιος ήταν όργανό τους τον καιρό του ψυχρού πολέμου το ίδιο έπρεπε να πάθει (Αλ Κάιντα, ΙΡΑΚ) ώστε να μην στραφεί εναντίον τους.

Όμως για να γίνει πραγματικότητα η παγκοσμιοποίηση έπρεπε πρώτα να ελεγχθούν οι χώρες που έχουν ενέργεια στο υπέδαφός τους. Πρώτα η ΡΩΣΙΑ διότι έχει και δική της τεχνογνωσία. Έστειλαν το ΔΝΤ να την παγιδεύσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Μετά η ΤΟΥΡΚΙΑ αλλά και πάλι δεν τα κατάφεραν. Και στις δύο αυτές χώρες τους προέκυψαν φιλόδοξοι ηγέτες. Ήρθε η ώρα της ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ όμως ο λαός πέταξε τους ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΞΩ (θυμάστε τι έγινε με το κίνημα της κατσαρόλας).
Κάπου εδώ ενδιάμεσα φτιάχτηκε το ΕΥΡΩ. Ο σκοπός δημιουργίας του κοινού Ευρωπαϊκού νομίσματος ήταν τριπλός:
1. Να αφομιωθούν πιο εύκολα οι ανατολικές χώρες προς την παγκοσμιοποίηση πριν προλάβει η ΡΩΣΙΑ να ανακάμψει και τις απορροφήσει πάλι.

2. Να πάρουν μία γεύση ευμάρειας οι λαοί για το πώς λειτουργεί ένα κοινό νόμισμα ώστε να υποταχθούν με την θέλησή τους σε νομισματικές και πολιτικές ενώσεις.

3. Να δημιουργήσουν μία δεύτερη κατάρρευση ανάλογη με την κατάρρευση του Σοβιετικού Μπλοκ ώστε να ρίξουν στην απελπισία τους λαούς και να δεχθούν με φόβο και υποταγή το νέο παγκόσμιο νόμισμα που ετοιμάζουν.

Όπως καταλαβαίνετε δεν έχει σημασία η προσπάθεια παραμονής μας στο ΕΥΡΩ διότι έχει αποφασιστεί να διαλυθεί έτσι και αλλιώς, με το πρόσχημα ότι αν θέλετε να μην δημιουργούνται οικονομικές κρίσεις που οδηγούν σε πολέμους πρέπει να δεχτείτε το παγκόσμιο νόμισμα.

Και τώρα η σειρά της ΕΛΛΑΔΑΣ. Η χώρα μας στηρίζετε αποκλειστικά στην μεσαία τάξη την οποία την ξεζούμισαν αρχικά με την παγίδα του χρηματιστηρίου. Βέβαια για να μην επαναστατήσουμε άμεσα συνέχιζαν να μας δίνουν χρήματα μέσω δανείων και πιστωτικών καρτών. Ελέγχοντας την δικαιοσύνη προωθούσαν την διαφθορά και την ατιμωρησία ώστε το χ
Keywords
Τυχαία Θέματα