ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΟΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΑΤΟ !

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

ΠΡΟΣ: ΣΚΑΙ TV - Πρωινή εκπομπή "Πρώτη Γραμμή"
ΚΟΙΝ: κ.κ. Βασίλη Λυριτζή, Δημ. Οικονόμου

"Αγαπητοί" κύριοι Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου,

Εχω επικοινωνήσει και παλαιότερα μαζί σας διαμαρτυρόμενος για την επαίσχυντη παραπληροφόρηση
που παρέχετε στον Ελληνα πολίτη εδώ κι αρκετά χρόνια, αλλά φυσικά απάντηση (γραπτή) δεν πήρα.
Φυσικό κι επόμενο. Γιατί να ασχοληθείτε με κάποιον ασήμαντο μετανάστη, όπως εγώ. Δεν θα σας αποφέρει αυτή η ασχολία
μαζί μου ουδένα κέρδος, παρά μόνον...έλεγχο συνείδησης. Πράγμα ενοχλητικό, έτσι δεν....
είναι;

Το μόνο που κάνατε τότε, ήταν να ...ψελλίσετε στηυν εκπομπή σας κάτι για "αστειότητες" και "ανευθυνότητες" κάποιου απ την Αυστραλία που ...διαμαρτύρεται λέει γιατί "χαιδεύουμε" τα αυτάκια των πολιτικών! Και τί να τους κάνουμε, να τους δείρουμε; αναρωτήθηκε με περισσή απαξίωση ο κύριος Οικονόμου. Είπε και κάτι άλλα, που είναι ανάξια σχολιασμού.

Απάντηση λοιπόν μηδενική, απο δύο ...ογκόλιθους της δημοσιογραφίας! Μπράβο...

Απο τότε, δεν ξαναμπήκα στον κόπο να σας...παρακολουθήσω, μέχρι χτές. Χτές, που μπήκα κατα...τύχη στην ιστοσελίδα σας, και έπεσα πάνω στην..."έγκυρη" εκπομπή σας. Μισή ώρα άντεξα τον αισχρό σας κατήφορο. Και πραγματικά ήταν χρόνος-ρεκόρ, διότι αυτά που ακούστηκαν απο το δικό σας στόμα, έχουν ξεπεράσει τα επιτρεπτά όρια της αθλιότητας και του θράσους.

"Επεσα" το λοιπόν πάνω στον σχολιασμό σας επί των τίτλων των ημερήσιων εφημερίδων. Την ώρα που σχολιάσατε μια απο τις πλέον γνωστές προφητείες του μεγάλου μας Αγίου, ευεργέτη και Εθνικού Ήρωα, πατέρα Κοσμά του Αιτωλού. Η προφητεία που σχολιάσατε με τον πιο ειρωνικό και αισχρό τρόπο ήταν αυτή που λέει "Θάρθει η ώρα που θα μας κυβερνούν τα άλαλα και τα μπάλαλα". Ο λόγος αυτός του Αγίου είχε δημοσιευτεί (αν δε κάνω λάθος) δυστυχώς, στην εφημερίδα του Μιχαλόπουλου "Ελεύθερη Ωρα", μια "φυλλάδα" ενός απο τους μεγαλύτερους απατεώνες και βρώμικους δημοσιογράφους που έχουν εμφανιστεί ποτέ στον ελληνικό Τύπο. Και αντί να σχολιάσετε τον όποιο βρώμικο ρόλο του εκδότη της ή απλώς να προσπεράσετε, μιας και ο τίτλος αναφερόταν σε μια μεγάλη μορφή του Γένους μας, εσείς σχολιάσατε ειρωνικά και χλευαστικά όχι μόνον μια προφητεία που έχει ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ, αλλά κάνατε και...πλακίτσα με τις κατα καιρούς προφητείες ή ρήσεις άλλων μεγάλων προσωπικοτήτων της θρησκείας μας, όπως ο γερο-Παίσιος κλπ. Ο κύριος Οικονόμου δε, αναρωτιόταν με περισσή ...αφέλεια "Ποιά είν΄αυτά τα άλαλα και μπάλαλα ρε παιδιά; Ε, ρε τι κάθεται κι ακούει ο κόσμος..."

Ετσι ε, κύριε Οικονόμου! Σοβαρά; "Ε, ρε τι κάθεται και ακούει ο κόσμος;" Το "Σαν δεν ντρέπεστε" σαν κουβέντα, δε νομίζω οτι σας αξίζει. Είναι πολύ φτωχή. Δυστυχώς όμως, ούτε η θέση, ούτε η ανατροφή μου μου επιτρέπει να σας προσφωνήσω με τη φράση που πραγματικά ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. Οπότε αρκούμαι σε αυτό.

Ευτυχώς όμως που εκφραστήκατε έτσι, γιατί μας αποδεικνύετε ότι εκτός από
Keywords
Τυχαία Θέματα