Το θυμάστε αυτό κ. εισαγγελείς κ. της δίωξις ηλεκτρονικού εγκλήματος κ.της κυβέρνησις τον εντολοδόχων ; ; ;

Θα σας φρεσκάρουμε εμείς την μνήμη λοιπόν ! ! !

Δημοσίευμα του ξυπνήστε ρε στις 9 Μαρτίου του 2011 από αναγνώστη με τον τίτλο "Χρεωκοπία στις 25 Μαρτίου"  μας έλεγε ότι η χώρα οδεύει προς χρεωκοπία

Έπεσαν τότε πάνω μας όλοι, εισαγγελείς - δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ,δημοσιογράφοι και λοιποί εντολοδόχοι (που μόνο σκοπό με έμμεσο
ή άμεσο τρόπο είχαν να κοροϊδέψουν τον ελληνικό λαό) να μας απειλήσουν και να μας απαξιώσουν ως αναξιόπιστους .
Τρομοκράτισσαν τον συντάκτη του άρθρου μέχρι που είπαν ότι είναι και λαμαρίνας αυτοκινήτων από την Κρήτη για να απαξιώσουν και να υποβαθμίσουν το γεγονός ! ! !

Όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι που ακόμα καμαρώνετε στα τηλεοπτικά κανάλια χωρίς ......
καμία απολύτως έρευνα λέγαν ακριβός αυτά που τους έλεγαν οι προδότες τις χώρας , όλοι μα όλοι ! ! !  Χωρίς καμία εξαίρεση, Παπαδάκης, Καμπουρακης, Αυτιας, Όλοι !!!! ...Τι έγινε λοιπόν ρε μάγκες ; ποιος είναι τελικά ο αναξιόπιστος; ο πολίτης που ενημέρωσε τον κόσμο; οι Όλοι εσείς οι επαγγελματίες ψεύτες ; ; ;

"Αγαπητοί" συνεργάτες των εχθρών της χώρας μας σας παραθέτουμε και το δεύτερο διευκρινιστικό email το οποίο ο αναγνώστης μας είχε στείλει και το αποσιωπησατε ολοι σας, για να θυμηθείτε καλά τι ακριβός έγραφε !!!

Και εσείς συμπατριώτες Έλληνες να θυμηθείτε τι πόλεμο μας έκαναν για να κλεισουμετο στόμα μας... Το Ξυπνήστε ρε δεν κατέβασε ποτέ το δημοσίευμα παρα τον εκφοβισμό και τις απειλές που εισέπραξε
-- ! ! !


Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Χρεωκοπία στις 25 Μαρτίου 2011 ? ? ? ? ?

Εγώ έκανα αυτό που υπαγόρευε η συνείδηση μου .
Ελπίζω να πράξετε κι εσείς το ίδιο και να τα γνωστοποιήσετε στον Ελληνικό λαό.

Είμαι υψηλόβαθμο στέλεχος σε έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς της χώρας μας και θέλω να σας ενημερώσω ότι από την προηγούμενη εβδομάδα επικρατεί πανικός στις μεταφορές κεφαλαίων προς το εξωτερικό.
Συγκεκριμένα σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρείες ελληνικών και ξένων συμφερόντων μεταφέρουν τα κεφαλαία τους σε.....
τράπεζες του εξωτερικού και έχει δοθεί σαφής εντολή να σταματήσει κάθε είδους πληρωμή. Έχουν μεταφέρει ακόμα και τα αποθεματικά των μισθοδοσιών αυτού του μήνα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τα ιδιωτικά κεφάλαια επιχειρηματιών, στελεχών σε εταιρείες, πολιτικών, δημοσιογράφων και τραπεζικών. Καθημερινά γίνονται μεταφορές αυτών σε τράπεζες του εξωτερικού.
Από την τράπεζα στην οποία εργάζομαι έχει δοθεί οδηγία να μην αναφέρουμε πουθενά αυτό που συμβαίνει.
Σε επαφές και συναντήσεις που είχα με συναδέλφους αλλά και με άτομα του υπουργείου οικονομικών, όλοι έχουν την ίδια άποψη.
Ετοιμάζεται χρεοκοπία ή επιστροφή στη δραχμή σε λίγες ημέρες και δεν το ανακοινώνουν για να δεσμεύσουν τις καταθέσεις των ιδιωτών και να αποφύγουν τον πανικό και το bank run.
Από άτομα του υπουργείου εσωτερικών πληροφορήθηκα ότι στο γενικό λογιστήριο του κράτους έχει τεθεί σε λειτουργία ο μηχα
Keywords
Τυχαία Θέματα