Τους ετοιμάζουν μεγάλο κάζο!!!!

Ο Γραμματέας Οργανωτικού δεσμεύτηκε ότι θα επισκεφθεί τη Τ.Ο Σαλαμίνας την άλλη εβδομάδα για να παραστεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας, προκειμένου να κατευνάσει τις αντιδράσεις των στελεχών της Β' Πειραιά που έχουν ξεσηκωθεί τόσο με την Πρόεδρο της ΝΟΔΕ όσο και με το σύνολο της Γραμματείας Οργανωτικού που την καλύπτει επανειλημμένα εδώ και μήνες.

Οι Νεοδημοκράτες όμως δεν έχουν ανάγκη ούτε από δημόσιες σχέσεις ούτε από υποσχέσεις...
Ήρθε
η ώρα των πράξεων και πολύ φοβάμαι ότι αντί χειροκροτημάτων θα εισπράξει ομαδικές αποχωρήσεις και μάλιστα ηχηρές αφού πρωτεργάτες της κίνησης παρουσιάζονται άτομα που αποτέλεσαν το στενό πύρηνα των υποστηρικτών του Α.Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές του 2009.

Αλήθεια ο Πρόεδρος είναι ενήμερος ότι οι Κοι Ζωντανός, Παρράς, Ντούβας και λοιποί καλύπτουν την απροκάλυπτη αυμπεριφορά της κ. Γεωργατζέλη εκθέτοντας σκληροπυρηνικούς και κυρίως παραδοσιακούς φίλους του;;;;;

Καλό θα ήταν κάποιος να προετοιμάσει το Οργανωτικό γιατί μέχρι τώρα το κείμενο φέρει την υπογραφή 6 Προέδρων Τ.Ο, 4 μελών της ΝΟΔΕ, 7 δημοτικών συμβούλων και 50 περίπου εκλεγμένων μελών Τ.Ο.
Υ.Γ Ας στείλει τους ρουφιάνους του στην απογευματινή συνάντηση για τα υπόλοιπα

dhmotikhkaramouza.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα