ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗ Γ.Σ.Ε.Ε ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ…!!!

Πανικός υπάρχει εδώ και μήνες στην σε όλα τα επίπεδα της Γ.Σ.Ε.Ε. στην ιδέα και μόνο ότι θα ενδιαφερθεί ο πρόεδρος της Γ.Ε.Ν.Ο.Π – Δ.Ε.Η. ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ να διεκδικήσει την προεδρία…!!!
Όλα τα στελέχη εκλεγμένα και μη στη Συνομοσπονδία έχουν δημιουργήσει ένα κατεστημένο δεκαετιών καλά ριζωμένο απ όλα τα κόμματα αδιάσπαστο και καλοπληρωμένο…!!!
Κάποιοι μέσα από την ....
ΓΕΝΟΠ όταν ανέλαβε πρόεδρος ο
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ που είχαν «βρώμικο» παρελθόν, έδωσαν το δικαίωμα σε μερικούς εντολοδόχους κρατικούς επιθεωρητές και εκφραστές
της δημόσιας ενημέρωσης, να «βάλουν» κατά του προέδρου των εργαζομένων της Δ.Ε.Η. με μοναδικό σκοπό να τον «αποδημήσουν» και να τον βγάλουν από την μέση…!!!
Τα όπλα του ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ απέναντι σε όλους αυτούς είναι η εντιμότητα του , το ήθος του και η αγωνιστικότητα του, λέξεις άγνωστες για όλους αυτούς που κυριαρχούν στην εξουσία της διαπλοκής τα τελευταία χρόνια και προσπαθούν να τον βγάλουν από την μέση…!!!
Την περίοδο της κρίσης που διανύουμε στη χώρα μας, η Γ.Σ.Ε.Ε έχει ταυτιστεί πλήρως με τους δύο βασικούς εκφραστές της απαξίωσης των εργαζομένων στη χώρα μας που είναι η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και οι ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ…!!!
Ας ενωθούν όλοι οι εργαζόμενοι τώρα που είναι ακόμα νωρίς και να τρέξουν να ενημερωθούν για το πώς θα οργανωθούν στα σωματεία τους ώστε να στηρίξουμε τον ΝΙΚΟ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ για την Γ.Σ.Ε.Ε γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να απαλλαγούμε από το σκληροπυρηνικό αντιλαϊκό σύστημα των «βολεμένων» που δυναστεύει τα τελευταία χρόνια τη χώρα μας …!!!

Π.Α./THOUREIOS

thoureios blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα