«ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

Μη τολμήσει κανείς να γράψει κάτι για τους ΑΡΧΟΝΤΕΣ του τόπου, που να μην εμπεριέχει γλείψιμο και υμνολογία!
Γιατί αν τολμήσει κάτι τέτοιο, αλίμονό του.
Ή που θα πέσει στη δυσμένειά του ΑΡΧΟΝΤΑ και φίδι που δάγκωσε τους εκδότες.
Γιατί με εντολή του ΑΡΧΟΝΤΑ θα απαγορευτεί κάθε νόμιμη καταχώρηση, που τη δικαιούνται, μόνο και μόνο γιατί τους καταλαμβάνει το γνωστό σύνδρομο, σύμφωνα με το οποίο κυριαρχεί μέσα τους η ιδιοκτησιακή αντίληψη αφ’ ενός και αφ’ ετέρου η πίστη, πως είναι....
υπεράνω νόμων!

Η που θα σε απειλεί με …αγωγή για … ξεβράκωμα, όπως συνηθίζουν να λένε.
Ακόμη και το όνομά τους αν γράψει κανείς, δίχως να τους γλείφει ή να τους υμνεί, χωρίς καν να τους ασκήσει την οποιαδήποτε κριτική.

Τέτοιο πολιτικό ανάστημα.
Να, γιατί τούτος ο τόπος και ο ευρύτερος γενικότερα, πάει κατά διαβόλου.
Γιατί οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ μας δεν ΤΟΛΜΟΥΝ, δεν επιχειρούν καν, δεν νοιάζονται παρά για την καρέκλα τους, τους μισθούς τους, την καλοπέραση και την απόλαυση της εξουσίας.
Ασφαλώς ο Δημοσιογράφος έχει να αντιμετωπίσει και τα …απωθημένα τους.
Συμπλέγματα φθόνου, μίσους, μικρότητας.

Για όλα αυτά δε δικαιούται κανείς να γράψει, να ρωτήσει, να αναδείξει, γιατί έτσι κινδυνεύει να τους «αγγίξει» και τότε αλίμονό του.
Βέβαια υπάρχει και άλλη μια μερίδα ΑΡΧΟΝΤΩΝ, που ξεχνούν φιλίες, σχέσεις γενικές, σχέσεις κοινωνικές, μόνο και μόνο γιατί τους ασκήθηκε κριτική.
Στην περίπτωση αυτή, οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ εκείνοι κόβουν και το «καλημέρα» με όποιους τους «ενόχλησαν» ξεχνώντας προηγούμενες εποχές της αγκαλιάς και των φιλιών.

Η μικρότητα και η μικροψυχία στο έπακρο.
Αν δε, τους ρωτήσει κανείς γιατί οι πολίτες συγκεντρώνονται «αγανακτισμένοι» στις πλατείες, σηκώνουν τους ώμους τους με απορία, όχι φτιαχτή ή παίζοντας θέατρο. Τόσο μυαλό διαθέτουν, έτσι σκέφτονται.
Ε, λοιπόν, ω ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ούτε η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ σας έχει πέραση, ούτε τα ΣΥΝΔΡΟΜΑ σας. Να σας αναγνωρίσουμε την αδυναμία και της επαγγελματικής σας ανικανότητας γι’ αυτό άλλωστε γαντζώνεστε στην εξουσία, για το …μεροκάματο.

Εμείς είμαστε εδώ. Ανυποχώρητοι.
Στο καθήκον μας.
Όσο για σας, θα συμβιβαστούμε με αυτό που πολυκουβεντιάζουν στις πλατείες οι αγανακτισμένοι και έχει να κάνει με το …δύο γαϊδουριών χορτάρι.

http://892fm.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα