"Τρόμος" με... μάγια σε σπίτι γυναίκας

Μέχρι και σε δικηγόρο απευθύνθηκε γυναίκα από την Πάτρα η οποία διατηρεί εξοχικό σπίτι στον πρώην Δήμο Ευρωστίνης Κορινθίας (κοντά στο Δερβένι) προκειμένου να υποβάλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου...
για μάγια!

Η γυναίκα επικοινώνησε με τον «Κόσμο» και εξιστόρησε όλα όσα της συμβαίνουν! Δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητας τι ακριβώς συμβαίνει, όμως θεωρεί πως συγκεκριμένα άτομα (τα οποία έχουν σχέση μαζί της αλλά δεν τα κατονόμασε) προσπαθούν να την φοβίσουν με σκοπό περιουσιακό όφελος!

«Διατηρώ ένα εξοχικό
που έχτισα τη δεκαετία του '80. Το συντηρώ με νύχια και με δόντια, είμαι μόνη στη ζωή, κάποιοι όμως προσπαθούν να μου κάνουν τη ζωή μαρτύριο. Προφανώς έχουν συγκεκριμένο σκοπό» μας είπε. Η γυναίκα υποψιάζεται ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από όσα της συμβαίνουν, αλλά δεν επιθυμεί να τους κατονομάσει αφού δεν έχει αποδείξεις ότι αυτοί κρύβονται πίσω από τα «μάγια»!

«Την τελευταία φορά μπήκα στο σπίτι μου και βρήκα ξεφλουδισμένα σχεδόν 2,5 κιλά λεμόνια. Τα είχαν κόψει και είχαν πετάξει φλούδες και καρπό σε όλο το σπίτι. Με φλούδες είχαν γεμίσει και τη λεκάνη της τουαλέτας» δήλωσε έντρομη η γυναίκα.

Πριν από μερικούς μήνες της είχαν πετάξει μαύρη σκόνη τόσο στη λεκάνη όσο και σε άλλα σημεία του μπάνιου της. «Είχα κλειδώσει και το μπάνιο, κατάφεραν να διαρρήξουν τόσο την κεντρική είσοδο του σπιτιού, όσο και την πόρτα της τουαλέτας. Δεν ξέρω τι να κάνω. Θέλουν να προκαλέσουν τον τρόμο στο σπίτι μου. Δεν κλέβουν, δεν κάνουν τίποτε άλλο. Απλά πετούν διάφορα αντικείμενα. Δεν ξέρω αν είναι μαγεία, πάντως αυτό θέλουν να μου δείξουν. Πως μου κάνουν μάγια. Πως το σπίτι είναι μαγεμένο. Να με φοβίσουν και να φύγω; Δεν ξέρω τι να πω» αναρωτήθηκε η γυναίκα.

Αβγά και σάπια κρέατα

Την πρώτη φορά που είχαν «δράσει» είχαν πετάξει στο πάτωμα αβγά και κάποια σαπισμένα κρεατικά. Άλλη μία φορά είχε βρεθεί ροζ σκόνη έξω από το σπίτι και μέσα στο σαλόνι ποσότητα χώματος, μαύρου χρώματος. Η γυναίκα βρέθηκε σε απόγνωση.

Αρχικά είχε συζητήσει το θέμα με δικούς της ανθρώπους, όταν όμως διαπίστωσε πως τα πράγματα έγιναν σοβαρά, και οι κινήσεις των «αγνώστων» έλαβαν εφιαλτικές διαστάσεις, αποφάσισε να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. Ο δικηγόρος προσπαθεί να βρει στοιχεία για να «δέσει» την υπόθεση, αφού οι υποψίες της γυναίκας δείχνουν να έχουν κάποια βάση.
Keywords
Αναζητήσεις
μαγια για γυναικα, μαγια με δοντια
Τυχαία Θέματα