Τσικνοτρίτη!!!

Νωρίτερα ήρθε φέτος το Πάσχα, πριν ακόμη κι απ’ το …κάψιμο του καρνάβαλου, αφού εκατομμύρια Έλληνες έχουν ξεχυθεί στους δρόμους περιχαρείς. Οι νταμιτζάνες με το κρασί δίνουν και παίρνουν, ενώ η ευωδιαστή τσίκνα του οβελία που στριφογυρνάει χαρωπά στη σούβλα δίνει τον ιδιαίτερο τόνο στην ημέρα αυτή! Ξημέρωσε σωτηρία!!! Όλη νύκτα οι εταίροι διαπραγματεύονταν με τα κουτάβια μας...........
για το πως θα περάσουν στους σωσμένους και κοιμισμένους Έλληνες τη σωτηρία αυτή, η οποία περιλαμβάνει κούρεμα
του χρέους. Αφού πρώτα μας έδωσαν με τα παράνομα και αντισυνταγματικά μνημόνια καμιά 200 δις, τα κουρεύουν και το 2020 θα χρωστάμε όσα το 2009 όταν ανέλαβε το δουλικό της αμερικανικής πρεσβείας. Το χρέος θα είναι πρώτιστο στην εξυπηρέτηση πλέον, οι Έλληνες ας πεθάνουν!
Όχι ότι δεν ήταν και πρωτύτερα, απλώς τώρα θα γίνει και με νόμο αυτό, έτσι για να κατοχυρωθεί η εκτροπή στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και τους μεγαλύτερους ρουφιάνους. Μέχρι και στο Σύνταγμα θα βάλουν αυτή τη ρύθμιση για να έχουν και κάτι να υπηρετούν στο κουρελόχαρτο. Η κατοχή επισημοποιείται καθώς οι ανύπαρκτοι εντός των τειχών κάνουν στη μπάντα για να έρθουν στη χώρα μας οι μεγάλοι επιστήμονες της τρόικας. Έτσι κι αλλιώς η Ελλάδα δεν διαθέτει επιστημονικό προσωπικό… Οι συγκεκριμένοι χαρτογιακάδες θα παρακολουθούν στενά το πρόγραμμα καθώς και το ταμείο όπου θα μπαίνουν τα γιούρο για την εξυπηρέτηση του χρέους.
Βέβαια… θα υπάρχει ένα ταμείο και θα ρωτάμε τη Μέρκελ «μαμά, να πάρω κανά φράγκο απ’ το ταμείο να πάρω ένα μπιτόνι πετρέλαιο να τσουλίσω το πυροσβεστικό, γιατί έπιασε φωτιά;»… Μεγάλες στιγμές! Κι αν είμαστε καλά παιδιά θα παίρνουμε τα λεφτά αυτά για την αποπληρωμή των τόκων. Για συντάξεις, μισθούς και ανέργους έτσι κι αλλιώς δεν φτάνουν και οι άνθρωποι για τη χούντα δεν είναι προτεραιότητα. Η συμφωνία μάλιστα προβλέπει να δώσουν και 30 ψωροδισεκατομμύρια στις τράπεζες, τα οποία –μετά από σκληρές και επίπονες διαπραγματεύσεις (μην ξεχνιόμαστε)- μπορεί να φτάσουν και τα 50 (!!!). Κόβουν από τον άνθρωπο που παράγει και χαρίζουν λεφτά στην σύγχρονη Καμόρα! Έτσι κι αλλιώς αυτοί τους χορηγούν λεφτά να κινούνται τα κωλομάγαζά τους που λέγονται κόμματα… Όλα αυτά τα ευνοϊκά για τη χώρα κόλπα θα υλοποιηθούν με βάση το αγγλικό δίκαιο, τουτέστιν μας έβαλαν και δάχτυλο!
Μετά απ’ όλα αυτά είναι να απορεί κανείς με τους λίγους ηλίθιους που διαμαρτύρονται, οι οποίοι με το ζόρι φτάνουν τα 2 εκατομμύρια. Οι υπόλοιποι 8 εκατ. Έλληνες μπορούν άνετα να συνεχίσουν την καλή ζωή και να απολαμβάνουν αμέριμνοι το καφεδάκι τους, τη στιγμή που τα 2 εκατ. παρτάκηδων είναι στο δρόμο… Ο Έλληνας έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει, έτσι; Συνεχίζει να ενημερώνεται από τα έγκριτα κανάλια και εφημερίδες που συνδιαλέγονται με την σωτήρια εξουσία. Που χρόνος να μάθει ότι η Ισλανδία π.χ. που χρεωκόπησε πήρε τα πάνω της και μάλιστα έφτασε στο σημείο να διαγράφει και χρέη πολιτών στις τράπεζες!
Κινδυνεύουμε! Το έχουμε δει και στις προηγούμενες χρεωκοπίες μας. Σε περίοδο χρεωκοπίας τα χωράφια σταματούν να πα
Keywords
Τυχαία Θέματα