Βάλε και σως για να γλιστράει

Εδώ και καιρό, τα γνωστά φαντασιόπληκτα πτηνά της πόλης του θεού του Πολέμου, έγραφαν και έλεγαν για ρεκόρ μετακίνησης στον φετινό τελικό κυπέλλου και πως οι μεγάλες ομάδες το ....
κατακτούν έτσι εύκολα.
Όνειρο ζωής να γίνει αυτή η εκδρομή που τους έχει στοιχειώσει στον ύπνο, αλλά και στον ξύπνιο τους, και η κατάκτηση του τροπαίου με οποιοδήποτε τρόπο. Χωρίς κόπο, μόνο με τρόπο. Ακόμα και αν χρειαζόταν να κερδίσουν ένα αγώνα στα χαρτιά, τον επόμενο με πέτσινο πέναλτι και φουλ σπρώξιμο από την «εχθρική» διαιτησία και ακόμα ένα «πέτσινο» πέναλτι από τη διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι.

Όλα
έμοιαζαν ότι είχαν δρομολογηθεί, ο «θείος» βρήκε τον τρόπο και έδειξε πως απλόχερα θα βοηθήσει το «ανιψάκι» που χρειαζόταν λίγη «βοήθεια» και συμπαράσταση. Με οποιοδήποτε τίμημα, αρκεί να ερχόταν το πολυπόθητο τέλος. Και όλα πήγαιναν πρίμα, ο στόχος έμοιαζε όχι απλά κοντά αλλά μέσα στα χέρια τους, έτοιμος να τον χαρούν και να τον γλεντήσουν.

Έλα που όμως ο ΒαρδΑΡΗΣ δε συμφωνούσε με τη δυσωδία που έβγαζε αυτό το βρώμικο «κόλπο» που σχεδιαζόταν στο γήπεδο τους. Αρκούσε απλά και μόνο ένα μικρό φύσημα του και να εξαφανιστεί ως δια μαγείας αυτή η μπόχα που έζεχνε για 90’ ολόκληρα λεπτά.

Λοιπόν, τελικά ούτε και φέτος ολοκληρώσατε τη μεγαλύτερη σας φαντασίωση – αντιγραφή που στοχεύσατε. Κόντρα στα πρωτοσέλιδα από τις φυλλάδες σας, με αβάντα που δε συζητιέται. Πνίξτε τα όλα ξανά και ξανά, αφού δε μπορείτε να αντιμετωπίσετε την αλήθεια και την ξεκάθαρη πραγματικότητα.
Πάλι τη δουλειά ένας σκύλος την έκανε, ρίξτε τα σε αυτόν…..Ξέρετε εσείς…Λίγο ο αέρας, λίγο ο σκύλος, λίγο το κρύο, λίγο οι άδειες κερκίδες σας, λίγο το ένα, λίγο το άλλο.

Και αφού το όνειρο σας ήταν να φάτε την τρομερή «λουκανικούμπα» στον περίγυρο του Ο.Α.Κ.Α., αρκεστείτε σε ότι βρείτε πρόχειρο και βάλε και……σως για να γλιστράει!!!!!

Υ.Γ. Μεγάλε υποκριτή που τόλμησες και έκανες μαθήματα συμπεριφοράς, τώρα δε δέχεσαι παρατηρήσεις για τη δική σου γελοία συμπεριφορά επειδή έχασες. Τελικά σου αξίζει η μικρή ομάδα που προπονείς, τόσο μικρός και λίγος που είσαι.

http://arismaniacs.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα