ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ (1) της Δρος Άννας Μαρ.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ,
ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ , ΤΟ BLOG "ΠΑΣΟΚ Ή ΤΕΦΡΑ" ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ , ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΜΗΜΑΤΟΣ , ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΜΕ 3 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ.
Ο
Συνήγορος του Πα.Σο.Κ , η παγκοσμίως καταξιωμένη επιστήμων Δρ Άννα Μαρ. και ο....
πολιτικοπνευματικός κομμισάριος Πράσινος Ιμάμης θα απευθυνθούν στο σύνολο των πολιτών της πατρίδας και θα τους θέσουν προ των ευθυνών τους!
Γράφει η συντρόφισσα :
Dr Άννα Μαρ.......
Εκπ/κός ΠΕ70
Διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών
Επίτιμη Διδάκτωρ Κοινωνικών και Παιδαγωγικών Επιστημών
του Univ. de Montpellier
Συντρόφισσες και Σύντροφοι ,
πολίτες πιστοί στη Δημοκρατία και στο Σοσιαλιστικό Όραμα ,
Σε τέσσερις μέρες από σήμερα θα βρεθείτε μπροστά στην κάλπη για να ψηφίσετε μία ακόμα φορά , δύο μόλις χρόνια μετά την ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΝΙΚΗ του Σοσιαλισμού και του λατρεμένου ηγέτης μας , του Φάρου της παγκόσμιας πολιτικής και οικονομικής σκέψης , του Γεωργίου Α.Παπανδρέου...
Λαέ -Αγωνιστή του Σοσιαλισμού ,
βρίσκεσαι μπροστά στην κάλπη ΣΥΡΟΜΕΝΟΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ εξαιτίας μίας θλιβερής ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ & ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ , η οποία εδώ και 2 χρόνια δεν έπαψε στιγμή να υποσκάπτει τη ΝΟΜΙΜΗ Κυβέρνησή σου....
Η άθλια αυτή ετερόκλητη ΣΥΜΜΟΡΊΑ δεν έπαψε στιγμή να οδηγεί σε αδιέξοδο κάθε πρωτοβουλία , κάθε δράση , κάθε νομοθέτημα με σκοπό τη ΣΩΤΗΡΙΑ σου , τη ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ σου από τον Τιτάνιο Ηγέτη σου και την Κυβέρνησή Του.

Για μία ακόμα φορά οι ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ενωμένοι , αν και διασκορπισμένες σε άπειρες Σέχτες και Συμμορίες (υπό την κάλυψη πολλών -τάχα-πολιτικών χώρων και συνασπισμών) είναι έτοιμοι να υπηρετήσουν τους σκοτεινούς σκοπούς των υποχθόνιων κύκλων που τους στηρίζουν.
Είναι έτοιμοι να δώσουν την ...."Υπέρτατη μάχη" τους για το τρόπαιο που ονειρεύονται .
Και δεν είναι άλλο από
την ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ της Πατρίδας μας από την Ευρωπαϊκή Οικογένεια ,
από την ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΕΥΡΩ που εξασφαλίζει την ΑΝΑΚΑΜΨΗ και την ΕΥΗΜΕΡΙΑ μας
από την ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ σε κάθε επίπεδο της πολιτικής -οικονομικής και κοινωνικής ζωής!
Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ όμως ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ο Φασισμός και ο Ναζισμός σε μία χώρα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ , ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ και πιστή ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ που πρεσβεύει το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα , ο Ηγέτης του Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Παντοτινός Πνευματικός Ηγέτης του ΠαΣοΚ αλλά του Παγκόσμιου Σοσιαλισμού , ο Γιώργος Α.Παπανδρέου!

Οι Ναζιστές απόγονοι των Ταγματασφαλιτών , των Υμνητών του εγκληματία Χίτλερ κηρύττουν τη μισαλλοδοξία και το φυλετικό μίσος ενάντια σε κάθε ανήμπορο μετανάστη , ενάντια σε κάθε αδικημένη και μη εθνότητα από το βάρβαρο φασιστικό "πατριωτικό" ελληνικό κράτος του μαύρου παρελθόντος της πατρίδας μας.
Τα κατακάθια της παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας
Keywords
Τυχαία Θέματα