Βασικοί κανόνες για τις αγορές ενδυμάτων

Πόσες φορές έτυχε να ανοίξετε τη ντουλάπα και να θέλετε να φωνάξετε πως δεν έχετε τίποτα να φορέσετε όσο γεμάτη κι αν μπορεί να είναι; Κάποιες φορές μάλιστα, μπορεί να νιώθετε τόση απογοήτευση που όσα ευρώ κι αν....
δαπανήσετε (ενώ δεν σας παίρνει), πιστεύετε πάλι πως έχετε το χειρότερο λουκ.
Αν ακολουθήσετε κάποιες συμβουλές, θα έχετε μια ντουλάπα γεμάτη με λίγα μεν κομμάτια, με τα οποία θα μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά στυλ.
1. Ποτέ μην αγοράζετε κάτι που δεν σας αρέσει πολύ. Οτιδήποτε παίρνετε πρέπει να
σας αρέσει πολύ κάθε φορά που το βάζετε πάνω σας, είτε αφορά ρούχο, παπούτσια, καπέλα και αξεσουάρ. Θυμηθείτε ποιο ακριβώς είναι το στυλ σας και μην κάνετε αγορές που δεν σας ταιριάζουν μόνο και μόνο για να είστε στη μόδα.
2. Ποτέ μην αγοράζετε κάτι που δεν ταιριάζει στο σώμα σας: πολλές φορές αγοράζουμε παντελόνια ή μαγιό που δεν ανταποκρίνονται στο νούμερο και στα κιλά που είμαστε τη στιγμή της αγοράς. Η αλήθεια είναι πως η προσπάθεια αδυνατίσματος ξεκινά από μέσα μας και μέχρι να χάσουμε σωστά και υγιεινά τα κιλά που θέλουμε, η σεζόν θα έχει περάσει και το μικρότερο νούμερο ρούχο που θα έχουμε αγοράσει θα μείνει άχρηστο στην ντουλάπα. Και αφόρετο. Ξεστοκάρετέ το αλλά μην πέσετε ξανά στην ίδια παγίδα.
3. Επενδύστε σε κομμάτια που να είστε σίγουροι πως θα φορέσετε πάνω από μια φορά: Το θέμα είναι να προσθέσετε ένα κομμάτι στην γκαρνταρόμπα που θα γεμίσει το"κενό" που υπάρχει και όχι π.χ. άμα έχετε 10 μαύρα παντελόνια να πάρετε ένα ακόμη και να στείλετε τα παλιά στην αφάνεια. Το ίδιο ισχύει και για τα ρούχα, αξεσουάρ ή παπούτσια που αγοράζετε για σημαντικά ή επίσημα events. Πρέπει να είναι ξεχωριστά αλλά να μπορείτε να τα ξαναφορέσετε και να μην γεμίσουν αράχνες στην ντουλάπα. Αλλιώς ξεστοκάρετέ τα άμεσα.
4. Επενδύστε σε κομμάτια που ταιριάζουν με ακόμα 4 πράγματα (ρούχα, παπούτσια ή αξεσουάρ) που έχετε ήδη στην γκαρνταρόμπα.
Απλές συμβουλές που όμως άμα τις ακολουθήσετε θα δείτε διαφορά. Και μην ξεχνάτε, σημασία έχει να αγοράζουμε πράγματα που είναι και χρήσιμα για μας και μας αρέσουν. Είναι κρίμα να γεμίζετε την ντουλάπα σας με πράγματα που δεν τα χρησιμοποιείτε στην τελική. Μπορείτε πάντα να τα ξεστοκάρετε στο www.xestock.gr αλλά αν πάρετε από την αρχή τα λίγα και απαραίτητα, ακόμη και από το xestock.gr, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά.
http://www.xestock.gr/web/main/index.php?la=2&xestock=if25gs0ssmu4d6dhvsgrsveknhlp2ts0&cid=17

www.xestock.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα