Βερβεσός εναντίον Καμίνη για τα σκουπίδια στο facebook

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη και τον δικηγόρο Αθηνών κ. Δημήτρη Βερβεσό με αφορμή των «πόλεμο των σκουπιδιών».

Ο γνωστός δικηγόρος ξεσπά μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης για τα πυρά που δέχθηκε ως δικηγόρος του πρόεδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ. Θέμη Μπαλασόπουλου και....
κατηγορεί τον Δήμαρχο της Αθήνας για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη και καταπάτηση κάθε έννοιας δεοντολογίας.

Ολόκληρο το άρθρο
του Δημήτρη Βερβεσού όπως αναρτήθηκε στο facebook έχει ως εξής:

«ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ

Μετά από 21 συναπτά χρόνια δικηγορίας ΧΤΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 15/10/11 έζησα μια απίστευτη εμπειρία: Μου τηλεφώνησε στις 6μμ, κι ενώ βρισκόμουν με το γιο μου εκτός οικίας, ο εντολέας μου Πρόεδρος της ΠΟΕ/ΟΤΑ κ. Θέμης Μπαλασόπουλος λέγοντας μου ότι σε μισή ώρα δικαζόταν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας αγωγη του Δημου Αθηναιων κατα της νομιμοτητας της πρκηρυχθεισας απεργιας τους. Εκπληκτος του ειπα οτι προφανως μου κανει καποια ''εξυπνη''πλακα.Συντομα διαπιστωσα οτι καποιος αλλος κανει κακογουστη πλακα με τις δημοκρατικες αντοχες μαςΚαταφερα να φτασω στην πρ.Σχολη Ευελπιδων,αφου πηγα το παιδι μου σπιτι,με αμιγως ΜΗ δικηγορικη περιβολη.Εκει εζησα την πρωτη εκπληξη;Η εξωτερικη πορτα των Δικαστηριων κλειστη με λουκετο,με αποκλεισμενα εξω μελη των διοικησεων των ΑΔΕΔΥ-ΠΟΕ/ΟΤΑ(!) Εγω για να μπορεσω να εισελθω επρεπε οι αστυνομικοι της πυλης να επικοινωνησουν πριν με καποιο-αγνωστο σε μενα προσωπο-τηλεφωνικα(!!)

Στην αιθουσα του Δικαστηριοιυ(Κτιριο 5)οταν εφτασα ασθμαίνων ,ητησα απο την Προεδρο του Δικαστηριου,την αναβολη-δικοπη της Συνεδριασης οχι για τη Δευτερα αλλα για σημερα Κυριακη,ενοψει του οτι α)Δεν ειχα λαβει αδεια απο το ΔΣΑ για να παραστω στη δικη,ουτε ειχα καν προλαβει να επικοινωνησω με τον Προεδρο του ΔΣΑ,ωστε να λαβω εστω προφορικη αδεια.ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΩΓΗ!!β)Δεν ειχα καν ΑΝΑΓΝΩΣΕΙ το κειμενο της αγωγης,την οποια επρεπε να αντικρουσω,να προτεινω ενστασεις(αιτινες επι ποινη απαραδεκτου πρεπει να προταθουν επ'ακροατηριω κατα την πρωτη συζητηση)αλλα ουτε ειχα προλαβει να συνομιλησω με τους εντολεις μου για να μα ενημερωσουν για τις αποψεις τους,να με εφοδιασουν με οποια εγγραφα ειχαν στην κατοχη τους κλπ(Χρονος για συνταξη προτασεων φανταζε αστειο στο κλιμα που επικρατουσε!)

Η Προεδρος ζητησε απο τον νομικο παραστατη του Δημου να πει αν συναινει η' οχι ο εναγων και (ακουσον-ακουσον)αυτος δηλωσε οτι ειχε ΣΑΦΗ εντολη απο τον Δημαρχο Αθηναιων κ. Καμινη Γ.(ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ''ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ'' ΑΛΛΑ ΚΑΙ (ΕΙΣΕΤΙ) συναδελφος-δικηγορος (κι ομως ναι συναδελφος)να εκδικασει την υποθεση.Η Προεδρος μετα ταυτα απερριψε το αιτημα μου,λεγοντας αμα οτι το ζητημα με τα σκουπιδια ειναι μειζον κι επρεπα να δικασθει παραυτα η αγωγη!

Μετα απο εντολη των πελατων μου ασκησα το νομιμο δικαιωμα τους και υπεβαλλα αιτηση εξαιρεσης της Δικαστου της Εδρας,καθοσον στο προσωπο
Keywords
Τυχαία Θέματα