ΒΟΜΒΑ!!Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ!!ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ!!!ΑΥΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ???ΑΙΣΧΟΣ!!!ΤΑ Μ.Μ.Ε ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!

Βήμα, Καθημερινή, Ελευθεροτυπία και Τα Νέα. Ας επανέλθουμε όμως στον Μπαμπινιώτη που έβρισκε χρόνο, από τους εσπερινούς και τις -ιερές- παννυχίδες στις οποίες προθύμως έτρεχε να παραστεί ανά τους ιερούς ναούς της Αττικοβοιωτίας (που λέγανε κι οι παλιότεροι), να παίρνει ενεργό μέρος στις.....
συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΙΑΜΕΠ. Έπαιρνε λοιπόν μέρος ο γλωσσολόγος μας, έλεγε (πάντοτε ευπρεπής και σοβαρός) τη γνώμη του και περίμενε την ανταμοιβή του. Και ξαφνικά, σκάει το σκάνδαλο! Η κόρη του, η Φλωρίτα (ναι, όπως το διαβάζετε, θα σας εξηγήσω στη συνέχεια τι σημαίνουν οι Φλωρίτες κ.τ.λ.) ασκούσε σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτριά της στα Αρσάκεια. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε μαθήτριά της, όχι μαθητή της.
Το πιάσατε το βαθύτερο νόημα των γεγονότων, αγαπητοί συνέλληνες; Πήρε τα Αρσάκεια ο Μπαμπινιώτης, για τα οποία είχε δώσει το αίμα της καρδιάς του ο έρμος ο Αρσάκης, και κυριολεκτικώς τους άλλαξε τα φώτα: Να κορίτσια και αγόρια μαζί (ενώ ο Αρσάκης ήθελε να βγάζει μητέρες και δασκάλες), να φανταχτερές οικογένειες του κατεστημένου με -δήθεν- χαρισματικά παιδιά, να τσούρμο οι Φιλιππινέζες να περιμένουνε τα ενλόγω χαρισματικά παιδιά των μεγαλογιατρών και μεγαλοδικηγόρων στα παγκάκια και τα παρκάκια έξω από τα Αρσάκεια Ψυχικού και Εκάλης, να παραστάσεις πρωτοποριακές, να εκδηλώσεις πολιτιστικές, να εξάλειψη του «εθνικιστικού φανατισμού» από τις «τρυφερές ψυχούλες των παιδιών» - και εντέλει να και το κερασάκι στην τούρτα του Μπαμπινιώτη: Η Φλωρίτα παρενοχλούσε μαθήτριά της! Αμέ! Να τι θα πει Αρσάκειο σήμερα, να τι θα πει Ελλάδα! Το κοριτσάκι όμως ήτανε κορούλα μεγαλογιατρών. Και οι μεγαλογιατροί φέρανε το θέμα στη Δικαιοσύνη, που -φυσικά- το έθαψε. Οπότε οι μεγαλογιατροί πήγανε στον Τριανταφυλλόπουλο, αυτός άρχισε αποκαλύψεις, μετά πέσανε τηλεφωνήματα και «επαφές στενού τύπου» και σώπασε και ο Τριανταφυλλόπουλος! Αμέ! Ιδού γιατί σας το ξαναλέω, ώστε να σας εντυπωθεί για καλά: Να τι θα πει Ελλάδα!Το γεγονός έγινε το 2008 και, δεδομένου ότι το κάνανε γαργάρα τα ΜΜΕ (αποκαλυπτικά, επαναστατικά, αντιπολιτευτικά, ανατρεπτικά και όλα τα εις -ικά), το έβγαλε τελικά το «Τρωκτικό». Το τέλος του «Τρωκτικού» το ξέρετε. Και εγώ δεν έχω άλλο να σας πω - προς το παρόν.
*
Και τώρα, ω συνέλληνες, ερχόμεθα στον αφανή της παρέας, τον Γεώργιο Κορρέ. Θυμάστε τι σας είχα πει για τη μαμά του Βαληνάκη: Κατασπάραζε, επί 8ετίας της ΕΡΕ, πέντε έως έξι κομμουνιστές την ημέρα. Ε, ο Κορρές δεν αρκείται να τους κατασπαράζει, αλλά πήγαινε στις πανεπιστημιακές του παραδόσεις (τώρα, εάν δεν κάνω λάθος, έχει βγει στη σύνταξη) με τα αίματα των κομμουνιστών που είχε καταβροχθίσει για πρωινό να του στάζουνε από το σαγόνι.
Φοβερός κομμουνιστοφάγος! Τι να σας πω! Μέχρι τώρα μιλάει μόνο καθαρεύουσα! Τι γινόμεθα, πού ευρισκόμεθα, π
Keywords
Αναζητήσεις
γνωμες για το αρσακειο, αρσακειο γνωμες
Τυχαία Θέματα