Βρε καλώς τα παιδιά...ενοχλήθηκαν στο ΕΣΡ για τη φάρσα της "Ελληνοφρένειας" και έριξαν πρόστιμο...Αλλά στον Κουρή που παράνομα...

...έριξε τον πομπό που εκπέμπει το σήμα του Alter στον Υμηττό, για να πετάξει τους απλήρωτους έξω και να ανοίξει το κανάλι, χωρίς να βάλει το χέρι στην τσέπη...ξέχασε να παρέμβει...
...Παρά το ότι εδώ και ημέρες τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΙΤΑ συνοδεία των νομικών τους συμβούλων επισκέφθηκαν το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης
και ζήτησαν από τον...
πρόεδρο κ. Λασκαρίδη, να παρέμβει σε μια ακόμα παρανομία του Κουρή.

Να επισημάνουμε ότι για να μπει το Alter στο άρθρο 99, θα πρέπει όχι μόνο να δώσουν την έγκριση μόνο οι πιστωτές...αλλά θα πρέπει και οι απλήρωτοι να...τα βρουν με τον εργοδότη. Πράγμα που φαντάζει δύσκολο όσο οι εργαζόμενοι είναι σε επίσχεση εργασίας.

Ο...δαιμόνιος Κεφαλλονίτης, όλο αυτό το διάστημα παρουσιάζει στους εργαζόμενους, έναν "στρατηγικό επενδυτή", (δεν τον κατονομάζει αλλά...φωτογραφίζει γνωστό επιχειρηματία, που κάθε Κυριακή είναι στη σουίτα του γηπέδου "Καραϊσκάκης").

Όπως σας είχαμε γράψει και παλιότερα (διαβάστε εδώ), o Κουρής έχει ήδη πάρει χρήματα από τον επενδυτή, για μισθοδοσία εργαζομένων και λειτουργικά έξοδα. Αλλά απ' ότι φαίνεται ο Κουρής, προτίμησε προφανώς να τα επενδύσει...στην παραγωγή περγαμόντο, όπου ειδικεύεται, παρά να ξεχρεώσει αυτούς που του έστελναν μέσα από την συχνότητα του σταθμού του, την γνωστή αφιέρωση: "Μου χρωστάς, δε σου χρωστάω".

Μάλιστα απ' ότι λέγεται ο επιχειρηματίας τα "έχει πάρει στο κρανίο" με τα τερτίπια του Κεφαλλονίτη, ο οποίος αφού εισέπραξε τα πρώτα 28 εκ. ευρώ, άρχισε τα γνωστά του τσαλιμάκια και του ζήτησε επιπλέον...4 εκ. ευρώ!!! (μάλλον θα καίει πολύ η βέσπα που συνηθίζει να κυκλοφορεί).

Αλλά φαίνεται ότι είναι προτιμότερο το κανάλι του Μπουρναζίου να παίζει "μπάρες", απ' το να δείχνει ντοκιμαντέρ όπως το Debtocracy, που λέει αλήθειες που ...τσούζουν για το οικονομικό πείραμα που γίνεται στην Ελλάδα.
Εκεί στο ΕΣΡ, φαίνεται ότι ή φάρσα του Καλαμούκη της "Ελληνοφρένειας" που πήρε τηλέφωνο στο Υπ.Παιδείας, προσποιούμενος τον διευθυντή σχολείου, που αντί για τα περιβόητα dvd, του έστειλαν dvd με...ροζ περιεχόμενο, τους ενόχλησε...πιο πολύ.

Με την αιτιολογία της παραπλάνησης ακροατών, προσβολής δικαιώματος επικοινωνίας και καταγραφής τηλεφωνικής συνομιλίας εν αγνοία του συνομιλητή, η αρμόδια αρχή επέβαλε στη σατυρική εκπομπή πρόστιμο 3.000 ευρώ!

Την ίδια ώρα οι 700 -εδώ και 10 μήνες- απλήρωτοι, ζητάνε από το ΕΣΡ, να παρέμβει για την εκβιαστική παρανομία "Κουρή" αλλά...τελικά επικρατεί "ο νόμος των δύο μέτρων και των δύο σταθμών"...

Ακούστε την επίμαχη φάρσα της Ελληνοφρένειας και γελάστε...όχι μόνο για το αστείο που σκάρωσαν, αλλά και για τον...αστείο τρόπο που καλύπτει το ΕΣΡ, τον "μπαταχτσή" Γ.Κουρή:
Για τη φάρσα δείτε το link εδώ:
http://pressarismenos.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα