Ξανακτύπησε η Ντόρα. Τώρα "πυροβολεί" τους ταξιτζήδες.

Κοιτάξτε ποιοι μιλάνε.....
Ο εκπρόσωπος της κας Μητσοτάκη έκανε την ακόλουθη δήλωση: Οι ακραίες αντιδράσεις των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ υπονομεύουν την εικόνα της Αθήνας και στρέφονται εναντίον του τουρισμού, του εμπορίου, των επιχειρήσεων, των επαγγελματιών και των εργαζομένων στους κλάδους αυτούς. Φτάνει πια. Οι διαρθρωτικές αλλαγές πρέπει να προχωρήσουν κόντρα στα συντεχνιακά συμφέροντα μεμονωμένων ομάδων

Άκου κα Ντόρα.

Φτάνει πια.

-Ο κυρ Στάθης ο ταξιτζής που κάθετε στο διπλανό τριαράκι διαμέρισμα, που έχει αγοράσει μισό ταξί με δάνειο και ενέχυρο το σπίτι του, που δουλεύει νύχτα μέρα, που μεγαλώνει και σπουδάζει τρία παιδιά,και,και,και.... μου είναι πολύ πιο συμπαθής από σένα γιατί απλά είναι πιο χρήσιμος στην κοινωνία απ' ότι εσείς οι πολιτικοί, γι' αυτό κόφτο το όψιμο ενδιαφέρον σου για υπονόμευση της.....
Αθήνας, κτλ.

Την μεγαλύτερη συντεχνία και την μεγαλύτερη υπονόμευση στη χώρα, την έχετε κάνει εσείς της βουλής.

-Για την ζημιά στον τουρισμό, κτλ, πέστα στον ΓΑΠ, που θέλησε να διορθώσει τα χρονίζοντα κακώς κείμενα των συντεχνιών, μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Όταν φταίει ο ΓΑΠ κα Ντόρα δεν βαράμε το λαό.

Προς τα εκεί όμως(ΠΑΣΟΚ) που λιβανίζεις(ιδέ μνημόνιο), δεν τολμάς να μιλήσεις, γιατί είστε και οι δυο της ίδιας "συντεχνίας", των "ασπόνδυλων σπόγγων" των μαγαλοσυμφερόντων.

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ, ΕΦΟΔΙΑΣTHΚΑΜΕ-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ- ΜΕ RUTA-ΑΠΗΓΑΝΟ ΠΟΥ ΞΟΡΚΑΕΙ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΆ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΤΣΙ ΑΤΡΩΤΟΙ ΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

-Να σου θυμίσω κάτι για το οποίο δεν έβγαλες άχνα τότε, όταν δηλαδή ο Λάλας σου ο Κυριάκος είχε "χωθεί", εκεί γύρω στο 2000, στην Σημιτοσυντεχνία της Εθνικάρας, των σημερινών επιγόνων του Θ. Καρατζά,[ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ, ΡΑΠΑΝΟΥ, ΤΑΜΒΑΚΑΚΗ, κλπ, συνυπεύθυνων για την τότε μεγάλη κλοπή του ΧΑΑ και των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων], με προκλητικές για την ηλικία του-εύελπις τριαντάρης-και την εμπειρία του αποδοχές, στην "κρατικότατη" τότε NATIONAL BANK;

Διαβάζουμε στην συνημμένη φωτογραφία-απόσπασμα ενημερωτικού δελτίου ΕΤΕ με στοιχεία 1999,2000,2001-ότι ο υιός Μητσοτάκης τοποθετήθηκε CEO στην ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕ με αντικείμενο-σκοπό, την παροχή υπηρεσιών οικονομικού συμβούλου σε θέματα επενδύσεων σε μετοχές και άλλες κινητές αξίες εντός και εκτός Ελλάδος.

Αν και τώρα έχω γίνει ξεφτέρι στην χρηματοοικονομική ορολογία-όπως όλοι μας, λόγω της οικονομικής συγκυρίας-ομολογώ ότι τότε στις αρχές της πρώτης δεκαετίας, ούτε που καταλάβαινα, τι σήμαιναν οι φράσεις και οι ορολογίες, όπως:

-Συμβουλές στις υπεράκτιες(off-shore-funds) NBG Greek Fund και NBG Balkan Fund, που είναι θυγατρικές εταιρίες της Τράπεζας(ΕΤΕ) στην Κύπρο.

-NBGI Private Equity Ltd και NBGI Jersey Ltd NBG, International,venture capital,Turkish Private Equity Fund, υψηλή τεχνολογία....κλπ.

Δηλαδή ορολογίες που σήμερα μα
Keywords
Τυχαία Θέματα