Ξεκινά σκληρό νομοθετικό ροκ για την κυβέρνηση

Το θέμα των ταξί ξαναβάζει την κυβέρνηση σε ρυθμούς σκληρού ροκ, ενώ το νομοθετικό headbanging υπουργών και βουλευτών δεν θα σταματήσει τουλάχιστον ως τον Οκτώβριο.

Αναλυτικά, το απόγευμα στο τραπέζι του υπουργικού συμβουλίου θα τεθούν προς......
συζήτηση τα νομοσχέδια για την απελευθέρωση των αδειών ταξί, της αναδιάρθρωσης
του Εθνικού Συστήματος Υγείας και αυτό για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών. Βέβαια, αυτό που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρoν είναι το θέμα των ταξί, καθώς η κόντρα Ραγκούση–Ρέππα εξακολουθεί να μαίνεται είτε μέσω υπόγειων είτε δημόσιων διαδρομών.

Παράλληλα όμως με το τεταμένο ενδο-υπουργικό κλίμα πορεύεται και μέρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ που έχει ταχθεί ανοικτά υπέρ της θέσπισης πληθυσμιακών κριτηρίων στην αδειοδότηση των ιδιοκτητών ταξί.

Επιπροσθέτως, ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να ενημερώσει τους συναδέλφους του για την πορεία των διαρθρωτικών αλλαγών, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής θα θέσει τα θέματα της λαθρομετανάστευσης και της διαχείρισης των συνόρων, ενώ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκανδαλίδης θα παρουσιάσει νομοσχέδια σχετικά με την κτηνοτροφία και τις αγροτικές μισθώσεις.

Να σημειωθεί ότι στις 11 το πρωί συνεδριάζει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (Κ.Τ.Ε.) Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου οι βουλευτές του να ενημερωθούν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για το νομοσχέδιο που φέρνει μέτρα για την εποπτεία και εξυγίανση των τραπεζών, ενώ το απόγευμα στις 17:00 συνεδριάζει ο ΚΤΕ Εσωτερικών με διευρυμένη σύνθεση προκειμένου οι βουλευτές να ενημερωθούν από τον υπουργό για το πρόγραμμα έργων αυτεπιστασίας των Δήμων.

http://www.newsbomb.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα