ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ! !

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΑΜΠΗΣ Π.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΝΗΞΕΡΟΣ.

ΤΡΙΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009: Ο κ. Προβόπουλος συναντάται στα γραφεία του ΠαΣοΚ

στην Ιπποκράτους με το σημερινό πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου παρουσία του τέως υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και της τέως υπουργού Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας κυρίας Λούκα Κατσέλη..

Προβόπουλος: Το δημόσιο έλλειμμα φέτος θα κλείσει σε επίπεδα υψηλότερα από το.....
7 - 8% του ΑΕΠ. Αν οι εκλογές της 4ης Οκτωβρίου δεν βγάλουν ισχυρή κυβέρνηση και πάμε και για νέες εκλογές τότε η απόκλιση στα δημόσια οικονομικά θα είναι τραγική στα τέλη του Δεκέμβρη. Η επόμενη Κυβέρνηση θα πρέπει να έχει ετοιμασθεί για να αντιμετωπίσει μία τέτοια κατάσταση και στο επίπεδο των δαπανών και στο κομμάτι των εσόδων.

Παπανδρέου: Εμείς θα επιδιώξουμε μία συνεννόηση με το ΕΚΟΦΙΝ για την σταδιακή προσαρμογή της οικονομίας σε περισσότερο μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Προβόπουλος: Το ΕΚΟΦΙΝ δεν πρόκειται -όπως απέδειξε η πολύ άσχημη «περιποίηση» που επιφύλαξαν οι υπουργοί οικονομίας στον κ. Παπαθανασίου την περασμένη Τετάρτη- να ασχοληθεί με τις εσωτερικές πολιτικές ισορροπίες στην Ελλάδα και θα απαιτήσει «λύσεις» εδώ και τώρα. Το χειρότερο όμως είναι ότι οι αγορές (δηλαδή οι δανειστές του ελληνικού δημοσίου) όταν βρεθούν σε λίγους μήνες μπροστά σε ελλείμματα αυτού του επιπέδου θα αντιδράσουν βίαια απέναντι στην ελληνική οικονομία, αν τα ελλείμματα αυτά δεν συνοδεύονται από τις απαιτούμενες δημοσιονομικές προσαρμογές.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα