ΥΠΟΓΡΑΦΗ ... ΚΑΝΕΝΑΣ

Ειλικρινά, αυτό το τελευταίο πρέπει να είναι φάρσα. Μέχρι σήμερα είχαμε δεκάδες κινήματα των "κανένα" και των "τίποτα", τώρα θα έχουμε και κίνημα "ΚΑΝΕΝΑ";

Δεν θέλω να γίνω κακός με κανέναν. Δεν έχω κόντρα με κανένα κίνημα ή με ανθρώπους που εκφράζουν δημόσια την οργή τους. Γνωρίζω επίσης πως μέχρι σήμερα κάποια θέματα δεν έπρεπε να τα αγγίζουμε, διότι προσβάλλουμε την.....
επανάσταση ορισμένων και χαλάμε τις ελπίδες απελπισμένων ανθρώπων. Εδώ όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα συνηθισμένα.
Ας μπούμε στον ρόλο του "αγανακτισμένου" πολίτη;
Μπορώ να στείλω ένα κείμενο σε όλα
τα μπλογκς, στο οποίο θα γράφω για ένα νέο κίνημα, δεν θα αφήνω κανένα όνομα, δεν θα ανακοινώνω καμία επίσημη θέση, αλλά θα αναπαράγω όσα γράφονται στο facebook ή παίζονται στο youtube και θα καλώ τον κόσμο σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Και επειδή δεν θα έρχεται κανείς και δεν θα ασχολείται κανείς μαζί μου, αφού κανείς δεν θα ξέρει ποιος είμαι, θα βγαίνω ανώνυμα στο διαδίκτυο και θα καταγγέλω και θα βρίζω ανεξέλεγκτα τους Έλληνες και τους... καναπέδες τους.

"Δεν ήρθατε στην συγκέντρωση, γι'αυτό δεν αλλάζει τίποτα στην Ελλάδα"

"Μην τολμήσετε να λείψετε από τη συγκέντρωση του κινήματος, γιατί θα είστε άξιοι της μοίρας σας"

"Οι Έλληνες είναι μαλάκες, είναι οι χειρότεροι, είναι βολεμένοι, δεν ξυπνάνε, καλά να πάθουν ..."

κι άλλα τέτοια από αυτούς που μας μαλώνουν γιατί δεν επαναστατούμε, ενώ στην πραγματικότητα οι ίδιοι είναι οι περισσότερο κοινωνικά απομονωμένοι και πραγματικοί απόντες από τα τεκταινόμενα.

Το θέμα λοιπόν είναι οτι δεν μας ενδιαφέρουν πια οι διάφορες απόψεις. Οι προτάσεις υπάρχουν, είναι γνωστές και δύνανται να υλοποιηθούν από οποιαδήποτε κυβέρνηση, όχι όμως από στρατιές αγανακτισμένων κινημάτων τα οποία συγχρόνως αγνοούν κάτι πολύ βασικό:

ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ας τα βλέπουν αυτά όσοι ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ξύπνησαν σήμερα και υποτίθεται οτι φτιάχνουν "κινήματα" και όσοι ανώνυμοι καλούν να ηγηθούν πολιτικών προσπαθειών. Όσοι τόσον καιρό δεν ένιωθαν την ανάγκη να πολιτευτούν ή να οργανώσουν πυρήνες αντίστασης, αλλά εμφανίστηκαν από το πουθενά, όντες τυχοδιώκτες. Δεν εννοούμε τον αθώο κόσμο που αναζητά τρόπους να εκφράσει την πραγματική του αγανάκτιση, αλλά τους περισσότερους εκ των εμπνευστών αυτών των "κινημάτων".
Γιατί ως γνωστόν, δύο επαγγέλματα ακμάζουν σε περιόδους κρίσης. Οι ενεχυροδανειστές και τα "λαϊκά κινήματα".

Παναγιώτης Ζ.
Keywords
Τυχαία Θέματα