Υπόθεση για γερά νεύρα η μετακίνηση σήμερα στο κέντρο της Αθήνας

Υπόθεση για γερά νεύρα είναι σήμερα η μετακίνηση στο κέντρο της Αθήνας και σε όλους τους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο, καθώς οι οδηγοί κινούνται σημειωτόν.

Σύμφωνα με το κέντρο επιχειρήσεων της Τροχαίας Αττικής, αυτή την ώρα επικρατεί μποτιλιάρισμα στην Λ. Κηφισού, στην Συγγρού, σε όλους τους....
δρόμους του κέντρου, στην Μεσογείων και στον περιφερειακό της Κατεχάκη. Οι απεργίες στα μέσα μαζικής μεταφοράς
επιδείνωσαν το πρόβλημα, ενώ οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και οι πορείες που είναι προγραμματισμένες για σήμερα αναμένεται να επιδεινώσουν και άλλο το πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, για τις 12 το μεσημέρι έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στην Βουλή, το ΠΑΜΕ και το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, ενώ μία ώρα μετά, θα ακολουθήσουν από τα Προπύλαια αριστεριστές φοιτητές, η ΟΛΜΕ, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Στις 18:30 το απόγευμα, μέλη του κινήματος «Δεν χρωστάμε, Δεν Πληρώνουμε» θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το Υπουργείο Οικονομικών.

Υπομονή στους οδηγούς συνιστά η Τροχαία και αν δεν έχουν απόλυτη ανάγκη να κινηθούν στο κέντρο της πόλης, τους καλεί να το αποφύγουν για σήμερα…


http://www.prionokordela.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα