«Υψηλές» αφίξεις στην Αθήνα μέσα στο επόμενο 20ημέρο

Θα είναι ένα γεμάτο 20ημερο αυτό που ακολουθεί, για την ελληνική οικονομία, από κάθε άποψη. Και μόνο από τις προγραμματισμένες «αφίξεις», αν το δει κανείς, το.....
συμπέρασμα δικαιώνεται απολύτως.

Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε: στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, κατά πάσα πιθανότητα, στην Αθήνα θα έρθει το κλιμάκιο των στελεχών της αμερικανικής εταιρίας Blackrock Solutions, το οποίο θα υπογράψει με την Τράπεζα
της Ελλάδας, τη σύμβαση για το Project της διενέργειας ενδελεχών ελέγχων στα χαρτοφυλάκια των εγχώριων τραπεζικών ιδρυμάτων.

Ο στόχος είναι να υπάρξει για πρώτη φορά μια πραγματική καταγργαφή της ακριβούς κατάστασης τους, σε επίπεδο επισφαλειών και όχι μόνο. Η διαδικασία αυτή αναμένεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί αρχές Δεκεμβρίου με την παράδοση των αποτελεσμάτων της έρευνας.

Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας επίσης, στην Αθήνα έρχεται το πρώτο κλιμάκιο της τρόικας για τον καθιερωμένο τρίμηνο έλεγχο τηςς πορείας της ελληνικής οικονομίας. Η άφιξη τους, θα γίνει σε δύο δόσεις.

Πρώτα θα έρθουν οι junior ελεγκτές και μετά θα ακολουθήσουν οι επικεφαλείς, οι οποίοι αναμένονται στη χώρα μας προς το τέλος Αυγούστου , για την επίβλεψη της τελικής φάσης του ελέγχου που είναι και η κρισιμότερη.

Λίγα 24ωρα μετά, στην Αθήνα αναμένεται και το κλιμάκιο των επικεφαλείς της ειδικής task force, η οποία συστήνεται με πρωτοβουλία της Κομισιόν, για να παρακολουθεί την υλοποίηση των συμφωνηθέντων στην σύνοδο κορυφής της 21ης Ιουλίου.

Η τριάδα των επικεφαλής της, θα εγκατασταθεί σε κτίριο της οδού Ζαλοκώστα κι αμέσως θα πιάσει δουλειά. Σημειωτέον ότι αυτές οι 3 παραπάνω αφίξεις, θα είναι οι σημαντικότερες του επόμενου 20ημέρου.

Γιατί θα υπάρξουν κι άλλες, μικρότερης εμβέλειας, στο μεσοδιάστημα. Γενικότερα, «κόσμος θα πάει και θα έρχεται…».

http://www.newscode.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα