6 ταινίες που περιμένουμε μέσα στο 2013

Με την άφιξη του καινούργιου χρόνου ο κόσμος του κινηματογράφου θα γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακός. Έξι καινούργιες ταινίες θα έρθουν στην μεγάλη οθόνη. Δείτε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες.

Side Effects

Το «side effects», είναι μια ταινία του Steven Soderbergh και συμμετέχουν οι Rooney Mara, Jude Law, Catherine Zeta-Jones και Channing Tatum. Λίγα λόγια για την ταινία,

μια γυναίκα παίρνει ψυχοφάρμακα για να αντιμετωπίσει τον ερχομό του άνδρα της από την φυλακή. Τα φάρμακα αυτά θα έχουν πολλές και απρόβλεπτες συνέπειες για αυτήν και τους οικείους της.

A Good Day To Die Hard

Ο σκηνοθέτης John Moore επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη σκηνοθετώντας τον Bruce Willis. Στην πέμπτη ταινία του αγαπητού αστυνομικού John McClane θα τον δούμε να δρα στην Μόσχα εναντίον της ρώσικης μαφίας. Αυτή την φορά δεν θα είναι μόνος καθώς στο πλευρό του θα έχει την πολύτιμη βοήθεια του απαξιωμένου γιου του.

42

Στην ταινία συμμετέχουν οι Boseman, Harrison Ford, Christopher Meloni και T.R. Knight. Το έργο επρόκειτο για την ζωή του θρύλου του Baseball, Jackie Robinson.

Iron Man 3

Η πολυαναμενόμενη ταινία του αγαπημένου μας ήρωα της Marvell θα κάνει και αυτή πρεμιέρα μέσα στον καινούργιο χρόνο.

The Great Gatsby

Ο σκηνοθέτης Baz Luhrmann διασκευάζει την νουβέλα του F. Scott Fitzgerald’s. Στην ταινία συμμετέχουν οι Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan, Elizabeth Debicki, Joel Edgerton και Isla Fisher. Όταν ο Nick Carraway (Tobey Maguire) κινείται στη Νέα Υόρκη από τη Μινεσότα το 1922, γοητεύεται από τον λαμπερό τρόπο ζωής του ξαδέρφου του Daisy. Ένοχα μυστικά και πάθη δεν θα αργήσουν να αποκαλυφθούν σε μια ανατρεπτική ταινία.

Man Of Steel

Το Man Of Steel, είναι άλλη μια ταινία που περιμένουμε να βγει. 2 λέξεις θα σας πω και νομίζω πως είναι αρκετές. Η μία είναι Superman και η άλλη είναι Christopher Nolan. Στο παραπάνω έργο θα δούμε την γέννηση του διάσημου ήρωα και το πως τελικά πήρε την απόφαση να βοηθήσει το ανθρώπινο είδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα