Ace High | Μια ταινία που …τρολάρει;

Το 1968 κυκλοφόρησε η ταινία Ace High, μια από αυτές τις κλασικές ταινίες που αγαπούν οι λάτρεις της Άγριας Δύσης και που συνδύαζε το πόκερ με τη δράση των γουέστερν. Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το trailer του Ace High, μιας ταινίας που είναι ήδη στα σκαριά και δεν έχει καμία σχέση με την ομώνυμή της, δυστυχώς!

Αναρωτιέστε ήδη που είναι η είδηση; Τα πράγματα έχουν ως εξής: Το σενάριο, όπως έχει δημοσιευτεί, αφορά την ζωή ενός

πανέξυπνου παιδιού το οποίο σημειώνει τεράστια επιτυχία στο πόκερ. Η επιτυχία του αυτή πολύ γρήγορα φέρνει χορηγούς στον δρόμο του. Στο ενδιάμεσο όμως ο πρωταγωνιστής έχει χωθεί βαθιά σε …σκοτεινές και παράνομες λέσχες…

Δεν έχουμε στοιχεία για τους πρωταγωνιστές, ή άλλους συντελεστές και οι υπεύθυνοι δηλώνουν ότι το μόνο που έχουν στα χέρια τους είναι το trailer, λόγω έλλειψης χρημάτων.

Στο βίντεο του trailer θα δείτε σκηνές από πολύ μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα πόκερ. Κι εκεί είναι που το πράγμα αρχίζει να βρωμάει!

Αν το τρέιλερ κυκλοφορεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα ποκερικά φόρουμ (όπως συμβαίνει) η εταιρία πίσω από την πλατφόρμα μάλλον είναι ήδη ενήμερη για (και σύμφωνη με) τη χρήση του υλικού αυτού. Κι αν είναι έτσι, τότε γιατί δεν χρηματοδοτούν την παραγωγή; Ή πώς είναι δυνατόν να ψάχνουν για χορηγό άλλη εταιρία, όταν έχουν ήδη πλάνα με το λογότυπο αυτής;

Το αναμενόμενο δεν άργησε να συμβεί, αφού κάποιοι γρήγορα εντόπισαν τις σκηνές από παλιότερες ταινίες που έχουν συρραφεί για να δημιουργηθεί αυτό το βίντεο. Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη διάψευση ή επιβεβαίωση, όμως οι κυνικοί των φόρουμ είναι πλέον πεπεισμένοι ότι η ταινία …τρολάρει!

PokerLobby.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα