BBC | Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ή ωμό πορνό;

19:17 13/1/2012 - Πηγή: Neolaia

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία, είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Θα πρέπει να λύνει όλες τις απορίες για να ενημερώσει επαρκώς τα νέα μέλη της κοινωνίας, ώστε να αποφύγουν κινδύνους και ψυχολογικά προβλήματα.

Στο BBC τα ξέρουν όλα αυτά και προχώρησαν στην παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ για παιδιά 9-11 ετών, που είχε αυτόν ακριβώς το στόχο. Το αποτέλεσμα όμως, φαίνεται πως δεν ικανοποίησε τους γονείς, που καταγγέλλουν το ντοκιμαντέρ ως πορνογράφημα.

Συγκεκριμένα, είναι μία ταινία γραφικών που απεικονίζει ένα ζευγάρι φτιαγμένο στο κομπιούτερ να κάνει σεξ, αλλά περιέχει και ακριβή και λεπτομερέστατη περιγραφή του τι συμβαίνει στο αντρικό και στο γυναικείο σώμα την ώρα της σεξουαλικής πράξης.

Περιλαμβάνει λεπτομέρειες για την αυτοϊκανοποίηση, τα «υγρά όνειρα», τον έρωτα ανάμεσα σε άτομα του ιδίου φύλου, καθώς και φωτογραφίες ενός ανδρικού σώματος, ενός γυναικείου κι ενός κοριτσιού προκειμένου να προβληθούν οι διαφορές ανάμεσα στα σώματα.

Οι γονείς ξέσπασαν στη Sun, με καταγγελίες προς τους αρμόδιους του BBC για παραγωγή και προβολή ωμού πορνό. Τo BBC με τη σειρά του, τόνισε πως συμβουλεύτηκε τους καλύτερους ειδικούς σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και πως το υλικό είναι προσαρμοσμένο για την ηλικία των παιδιών.

Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ζήτησες; Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση θα λάβεις…

ΥΓ: Εγώ λέω ναι, στην πλήρη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στην πρώτη γυμνασίου. Εσείς τι λέτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα