Crash test | iPhone 5 vs Samsung Galaxy s3

15:44 15/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Δεν πρόλαβε η Apple να βγάλει το iPhone 5 αμέσως άρχισαν να γίνονται διάφορα crash tests μεταξύ του iPhone και του ανταγωνιστή του Samsung galaxy S3. Το test επικεντρώνεται σε τέσσερις βασικούς τομείς.

Τον σχεδιασμό, την μπαταρία, την ταχύτητα επεξεργασίας δεδομένων και φυσικά την τιμή του.

Σχεδιασμός

Η Apple φημίζεται για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί, στο νέο iPhone 5 έχει χρησιμοποιήσει γυαλί και στις 2 πλευρές καθώς και μια μεταλλική επιφάνεια.  Από την άλλη πλευρά το Samsung είναι φτιαγμένο από πλαστικό. Το iPhone φαίνεται να κερδίζει    στην ποιότητα υλικών όσο και στο μέγεθος της οθόνης, αλλά να χάνει στην ευκρίνεια κατά 9% ολόκληρα pixels.

Μπαταρία

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα με σαφήνεια το μέγεθος της μπαταρίας του iPhone 5. Αλλά πηγές μας λένε πως θα έχει την ίδια απόδοση με το 4s. Το Samsung galaxy s3 έχει πολύ καλύτερη μπαταρία από το 4s. Aν και έχει μεγαλύτερη μπαταρία από το Samsung η απόδοση της δεν θα είναι καλύτερη.

Ταχύτητα επεξεργασίας δεδομένων

Ο νέος επεξεργαστής της Apple, φαίνεται να κερδίζει τον πολύ γρήγορο Snapdragon S4 στο Galaxy S3, ο διπύρηνος επεξεργαστής του iPhone είναι πιο αποτελεσματικός από του Samsung. Το μόνο σίγουρο είναι πως και τα 2 κινητά θα σας εντυπωσιάσουν.

Τιμή

Στις Ηνωμένες Πολιτείες  οι τιμές του νέου iPhone δείχνουν να μην διαφέρουν και πολύ από αυτές του 4s. Πιο συγκεκριμένα, το Samsung Galaxy S3 έχει αρχική τιμή με συμβόλαιο τα 199,99 δολάρια για τα 16GB και 249,99 δολάρια για το μοντέλο 32GB. Ενώ το τιμολογίο της Apple είναι λίγο πιο αυξημένο, κοστολογώντας  199,99 δολάρια για το 16GB μοντέλο, 299,99 δολάρια για το μοντέλο των 32GB και 399,99 δολάρια για 64GB μοντέλο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα