Flatmates | 4η Season | Πρεμιέρα στις 10 Ιανουαρίου!

19:47 9/1/2012 - Πηγή: Neolaia

Οι Flatmates μας έκαναν το πρώτο «κλικ» μέσα από το ΑΝΤ1 WebTV Plus series. Τους γνωρίσαμε από τα πεντάλεπτα επεισόδια, με θέμα τη ζωή τους. Μέσα από τα στιγμιότυπα με τις ανησυχίες, τους έρωτες και τις σχέσεις τους… τους αγαπήσαμε κι έτσι, ύστερα από 3 κύκλους on line προβολής, τους θεωρούμε σήμερα δικούς μας φίλους.

Οι τρεις αγαπημένοι μας

ήρωες, ανοίγουν έναν ακόμα κύκλο στη ζωή τους και μας φέρνουν το season 4. Από τις 10 Ιανουαρίου, η νεανική Web σειρά έρχεται με νέα, συναρπαστικά επεισόδια, ενώ συνεχίζει να μας δίνει πρόσβαση στη ζωή των πρωταγωνιστών, με τη βοήθεια νέων τεχνολογικών εφαρμογών. Έτσι, ο κάθε χρήστης να μπορεί να συμμετέχει σε διαγωνισμούς, social networks, μηνιαία parties και events.

Η σειρά με σύγχρονη ματιά, απεικονίζει τις περιπέτειες των τριών φοιτητών. Τα παιδιά αυτά, ακροβατούν ανάμεσα στη χαλαρότητα της φοιτητικής ζωής, την ανάγκη για ενηλικίωση και τις ευθύνες που προϋποθέτει η ανεξαρτησία. Την εξέλιξη αυτής της διαδρομής, θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε μέσα από τον ΑΝΤ1 WebTV.

The Flatmates season 4, έρχεται από 10 Ιανουαρίου κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Φέρνει νέα επεισόδια, μεγάλες ανατροπές στους πρωταγωνιστές και δυνατές συγκινήσεις στους αμέτρητους fans τους! Μείνετε οn line, θα μείνετε μαζί τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα