MBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

19:23 30/4/2012 - Πηγή: Neolaia

ΜΒΑ (full time & part time)- Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Πληροφορίες:


Το MBA (Master’s in Business Administration) είναι το πρώτο Πρόγραμμα ΜΒΑ στην Ελλάδα και λειτουργεί με τη συνεργασία των τμημάτων «Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων»

και «Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. H δυνατότητα παρακολούθησης για ένα εξάμηνο μαθημάτων επιλογής σε Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια και η πραγματοποίηση εκδηλώσεων οι οποίες φέρουν σε διαρκή επαφή τους φοιτητές του ΜΒΑ με επιχειρήσεις, τους παρέχουν μία άνεση λειτουργίας στο διεθνή επιχειρηματικό χώρο. Η άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του και η γρήγορη εξέλιξή τους σε ανώτερες θέσεις, το καθιστούν ένα από τα πλέον επιτυχημένα και άρτια οργανωμένα μεταπτυχιακά προγράμματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το ΜΒΑ part time (MBA in Telecoms- Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Τηλεπικοινωνιακών Επιχειρήσεων και Οργανισμών για Στελέχη) έρχεται να καλύψει το κενό της εκπαίδευσης στελεχών στον κλάδο των νέων τεχνολογιών, σε μια εποχή που κυριαρχεί η αποτελεσματική διοίκηση της γνώσης και της τεχνολογίας. Στόχος του μεταπτυχιακού αυτού προγράμματος είναι να παντρέψει τη διοικητική με την τεχνολογική σκέψη και να δημιουργεί στελέχη που θα μπορούν να συνδυάζουν τη γνώση της διοίκησης των επιχειρήσεων με αυτή της τεχνολογίας των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της επικοινωνίας.

Επικοινωνία:
Διεύθυνση: Ευελπίδων 47 και Λευκάδος 33, Αθήνα 113 62, 6ος όροφος, γραφείο 600
Τηλέφωνο: 210- 8203615-616
Στοιχεία επικοινωνίας για full time e: secrmba[at]aueb.gr / I: www.mba.aueb.gr
Στοιχεία επικοινωνίας για part time e: telecoms[at]aueb.gr / I: www.telecom-mba.aueb.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα