Matala Festival 2012

16:47 20/5/2012 - Πηγή: Neolaia

Το Μάταλα Festival είναι ένα πολυ -πολιτιστικό γεγονός για όλες τις ηλικίες, ένα ταξίδι στο χρόνο στη μουσική, τις τέχνες και τη λογοτεχνία, από τις δεκαετίες του 1960 και του 1970 μέχρι σήμερα .Επίσης το 2012, το φεστιβάλ θα φέρει πίσω στα Μάταλα χίπις από όλο τον κόσμο , που ειναι και η βασική ιδέα πίσω από την εναρκτήρια εκδήλωση.

Ημερομηνίες: 2 – 4 Ιουν. 2012
Είσοδος: ελεύθερη

Περισσότεροι από 200 καλλιτέχνες, μουσικοί και ερμηνευτές θα συμμετέχουν σε ένα 3ήμερο φεστιβάλ – γεμάτο χρώμα, μουσική και καλλιτεχνικής

έκφρασης που απευθύνεται σε όλα τα ακροατήρια κάθε ηλικίας και κάθε εθνικότητας.

Ο Δήμος Φαιστού με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και τη στήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου και της Αναπτυξιακής Εταιρίας της περιοχής, έχουν ανεβάσει τον πήχη πολύ υψηλότερα από πέρυσι. Το φεστιβάλ έχει φέτος εμπλουτιστεί με περισσότερες συναυλίες, pre events, τρία stages, V.I.P. Lounges, Fun Park και πολλές παράλληλες δραστηριότητες για ενήλικες και παιδιά.

Ο lead singer από τα Ξύλινα Σπαθιά Παύλος Παυλίδης, ο show man και τραγουδοποιός Πάνος Μουζουράκης, ο ανατρεπτικός Μιχάλης Τζουγανάκης, η απολαυστική Δέσποινα Ολυμπίου και ο νικητής του Greek Idol Παναγιώτης Τσακαλάκος, αλλά και η μεγαλύτερη tribute band των Doors στην Ευρώπη, είναι ορισμένα μόνο από τα ονόματα που συμμετέχουν στο τριήμερο φεστιβάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα