Neolaia SumUp #3 – 15 άρθρα από την εβδομάδα που πέρασε!

00:18 3/12/2012 - Πηγή: Neolaia

Πλούσιο το τρίτο Neolaia SumUp, αφού στο site μπήκαν πολλά και ενδιαφέροντα άρθρα και πραγματικά δυσκολεύτηκα να ξεχωρίσω κάποια!

Ξεκινάω με ποιότητα και το Neolaia Θέμα αυτής της Κυριακής, που ήρθε μαζί με το ερώτημα του τι γίνεται μετά τη δόση, συνοδεύοντάς το με την απάντηση σε ένα ακόμη καυτό ερώτημα, αυτό του ποιος είναι ο Κόκα Ντου Ντου

Ντου της γνωστής διαφήμισης.

Εν συνεχεία, κάτι που ενδιαφέρει πολλούς από τους αναγνώστες μας, είναι το τι γίνεται με τις μεταγραφές των οικονομικά αδυνάτων φοιτητών, ενώ από το χώρο της Παιδείας ξεχώρισα και την ευχάριστη είδηση της εγκατάστασης από πλευράς Υπουργείου περισσότερων από 25.000 λάπτοπς σε σχολεία!

Και τώρα 100 άρθρα σεξ! Καλά, όχι κι έτσι, αλλά σίγουρα τώρα διαβάζεις με περισσότερο ενδιαφέρον, έτσι; Πάμε να δούμε τι έχουμε… Έχουμε καινούρια συντάκτρια (αμέ!) η οποία όπως φαίνεται ήρθε με… όρεξη στο site, αφού ξεκινάει με άρθρο 10+1 είδη σεξ σου λέει. Μάλιστα. Και για να μη σε αφήσω σε ησυχία φίλε αναγνώστη, ένα κωλόπαιδο από το site (ονόματα δε λέμε) έχει κάνει φύλλο και φτερό το instagram και έχει βρει: Όλγα Φαρμάκη, Άρτεμις Αστεριάδη, Μαρία Λουίζα Βούρου, Βάσω Κολυδά και Ελίνα Καντζά. Παλιοζωή, κακάσχημες όλες.

Συνεχίζω με review για το πρόγραμμα της ΑΕΣ που έγραψε η αφεντομουτσουνάρα μου και… μιας και μιλάμε για μπουζούκια, που ξέρετε πως δεν πάμε με τίποτα εμείς οι-του-neolaia, σας έχουμε και βίντεο που βρήκαμε στο YouTube από την πρεμιέρα του Βασίλη Καρρά, με την Πάολα και τον Παντελή Παντελή στο Teatro!

Για να έχεις φτάσει μέχρι εδώ το άρθρο, έχεις μία δόση ανωμαλίας μέσα σου, παραδέξου το. Ε, τι άλλο να πω, αφού όπως βλέπεις τα top άρθρα της εβδομάδας έχουν τον ατελείωτο. Αλλά δεν ξενερώνουμε, αντιθέτως σας στέλνω νοητικά μία βραδιά στη Μέθοδο των Τριών και μετά σας επαναφέρω στην πραγματικότητα για να σας προτείνω δωρεάν σεμινάρια για Μεταπτυχιακές Σπουδές!

Κλείνω με χιουμοριστική διάθεση και τους Ράδιο Αρβύλα να σχολιάζουν τις δηλώσεις Τατσόπουλου και εύχομαι την επόμενη εβδομάδα να μου πάρει ακόμη περισσότερη ώρα η προετοιμασία του SumUp, γιατί θα σημαίνει ακόμη περισσότερα καλά άρθρα που θα με προβληματίζουν για το ποιο θα πρωτοδιαλέξω!

ΥΓ Εσωτερικής κατανάλωσης: Μανώλη ευχαριστούμε για όλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα