Sempre café- cocktail bar στο Περιστέρι

10:54 2/11/2012 - Πηγή: Neolaia

Τον τελευταίο καιρό το Περιστέρι άλλαξε πολύ. Έχει βάλει τα καλά του και δε λέει να τα αποχωριστεί με τίποτα. Το αγαπημένο μου σημείο είναι ο πλακόστρωτος δρόμος Αιμίλιου Βεάκη, όπου και από τις δυο πλευρές του έχουν ξεφυτρώσει πολλά υπέροχα μικρά Café- bar.

Σταθερή αξία εδώ και χρόνια είναι το sempre. Στέκι για πολλούς φίλους μου που μένουν εκεί κοντά, το οποίο ανακαινίστηκε πρόσφατα και πήρε ένα πιο μοντέρνο και κομψό ύφος. Ιδιαιτέρα μου αρέσει το μεγάλο κίτρινο τραπέζι και οι τουαλέτες

που είναι πολύ προσεγμένες και έχουν μια μπανιέρα για νιπτήρα (αγαπάω!!!).

Μπορείτε να το επισκεφθείτε από νωρίς το πρωί για να απολαύσετε έναν καφέ στο πεζόδρομο, μέχρι αργά το βράδυ για να δοκιμάσετε ένα cocktail. Ζητήστε από τον έμπειρο barman Αντώνη να σας φτιάξει ένα μεθυστικό Chunky Banky για τους Rum lovers, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τους ζιγκολό του Αγίου Δομίνικου, όπου κατάφερναν και χάριζαν μεθυστικά ερωτικές βραδιές στους τουρίστες κάθε φύλου. Κάθε ένα cocktail βασίζεται σε μια μοναδική ιστορία, μπορείτε να μελετήσετε τον εξαιρετικά πλούσιο κατάλογο και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο!

Tip: Η κάβα έχει ανανεωθεί και εμπλουτισθεί πλήρως υπό την επιμέλεια του γνωστού και διακεκριμένου bartender Κωνσταντίνου Κώτση.

Ετυμηγορία: Να πάτε, να πάτε!
Τιμές: καφέδες 3-4 ευρώ
Ποτό: απλό 6 ευρώ, cocktails 8-10 ευρώ

Κάνε και εσύ like στη σελίδα μας αν θέλεις να μαθαίνεις και να σχολιάζεις τα αγαπημένα σου στέκια

Keywords
Τυχαία Θέματα