Sexy and Famous | Emma Watson

19:18 20/5/2012 - Πηγή: Neolaia

Όχι συμφωνώ, η Ερμιόνη Γκρέιντζερ δεν θα έπρεπε να είναι τόσο όμορφη. Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει που διάλεξαν την Emma Watson να την υποδυθεί. Αλλιώς μπορεί δεν θα μπορούσαμε να τη φιλοξενήσουμε στο Sexy And Famous.

Το κορίτσι που μεγάλωσε μαζί με την ίδια τη γενιά του Χάρι Πότερ έχει μείνει στις καρδιές όλων αφού… έχει τύπο πώς να το κάνουμε;

Γεννημένη στις 15 Απρίλη του 1990 από γονείς δικηγόρους έζησε μαζί τους στο Παρίσι μέχρι τα πέντε της κι ύστερα από τον χωρισμό τους μετακόμισε στο Oxfordshire. Εκεί αρχίζει αμέσως να ασχολείται με την ηθοποιία, η οποία την οδηγεί το 1999 στα κάστινγκ της ταινίας Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος.

Το χρυσό της συμβόλαιο με την παραγωγή των οκτώ ταινιών την έκανε μία από τις πλουσιότερες έφηβες στη Βρετανία, ανοίγοντάς της και τις πόρτες του μοντέλινγκ (έγινε πρόσωπο της Burberry για το 2009).

Όσο για την καριέρα της μετά τη σειρά Χάρι Πότερ, η Watson συμμετείχε στο My Week With Marilyn ενώ έχει τελειώσει τα γυρίσματα για δύο ακόμα ταινίες που θα κυκλοφορήσουν προσεχώς (The Perks of Being a Wallflower, The Bling Ring).

Στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς άντρας ηλικίας 20κάτι ετών: η σκηνή του χορού στην τέταρτη ταινία Χάρι Πότερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα