Sexy and Famous | Ανασκοπίσθια 2012 (ή αλλιώς Best Of)

Σε λίγες ώρες μια χρονιά φεύγει και μια νέα έρχεται. Αν πηγαίναμε ακόμη σχολείο θα ακολουθούσε το κλασσικό 10ήμερο όπου είναι αδύνατο να γράψεις σωστά την ημερομηνία στο τετράδιο. Αυτά είναι άσχετα όμως με το θέμα του άρθρου αυτού…

Ο πραγματικός μας σκοπός σήμερα εδώ είναι να κοιτάξουμε πίσω στις ένδοξες στιγμές του -κοντινού- παρελθόντος, στιγμές που συγκλόνισαν τον ανδρικό πληθυσμό που απλά βαριόταν να κάνει κάτι άλλο πέρα από το να χαζεύει στο Facebook και έψαξε κατά καιρούς μερικές σέξι συγκινήσεις.

Εμείς εδώ στο neolaia.gr έχουμε την κατάλληλη στήλη γι’ αυτή τη δουλειά, γνωστή σε όλους ως Sexy and Famous. Ήταν τουλάχιστον υποχρέωσή μας λοιπόν, να μαζέψουμε τα πιο sexy highlights της χρονιάς που πέρασε και να τα παραθέσουμε όλα μαζί υπό τον απίθανο τίτλο… εε… Ανασκοπίσθια 2012!!!

Έχουμε και λέμε λοιπόν: φέτος κάποιες κυρίες μας απασχόλησαν περισσότερο από άλλες και αυτό ήταν λογικό αφού τόσο η Kate Upton όσο και η Georgia Salpa βρίσκονται στο ζενίθ της καριέρας τους.

Η αθεράπευτα καυτή ξανθιά Kate μας χάρισε φέτος στιγμές όπως για παράδειγμα αυτή:

Ή καλύτερα αυτή:

Μέσα σε όλα επειδή εμείς την αγαπάμε πολύ της φτιάξαμε και ένα αφιέρωμα με τις καλύτερες πόζες της καριέρας της.

Το 2012 ήταν μια ιδιαιτέρως σέξι χρονιά και για τις Ελληνίδες του εξωτερικού με την Georgia Salpa και την Tulisa Contostavlos να οδηγούν την κούρσα. Η πρώτη απασχόλησε κάθε Μέσο ανδρικού περιεχομένου με τις φωτογραφίες της ενώ η δεύτερη κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή της λίστας με τις πιο σέξι γυναίκες της χρονιάς του περιοδικού FHM.

Μέσα σε όλα ασχοληθήκαμε λίγο πιο ενδελεχώς με το φαινόμενο του γυναικείου στήθους, κάνοντας μια μνεία (κι άλλη μία) στις κυρίες με τα πιο ωραία φυσικά μπούστα ενώ μάθαμε επίσης τι νούμερο σουτιέν φορούν πολλές αγαπητές celebrities. Μιας και μιλάμε για σουτιέν, δείτε και τον στηθόδεσμο αξίας 2,5 εκατ. δολαρίων φορεμένο από την Alessandra Ambrosio.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε παράλληλα και το εγχώριο αφιέρωμά μας στις πιο σέξι topless φωτογραφίσεις Ελληνίδων σε περιοδικά. Η συντακτική ομάδα εξέτασε το ζήτημα και από την πιο σκληρή δημοσιογραφική του πλευρά ανιχνεύοντας τις πιο καυτές κυρίες της πολιτικής παγκοσμίως.

Το best of μας τελειώνει εδώ. Τα καλύτερα όμως έρχονται…

ΥΓ. Προφανώς και δεν θα έκλεινα το άρθρο με αυτή τη γραφικότητα. Είθε ο χρόνος που θα μπει να φέρει σε όλους μας -αρχικά πολύ φαγητό αύριο- λίγη περισσότερη από την ευτυχία που αναζητούμε. Τώρα αν αυτή για κάποιον είναι να χαζεύει μπικίνι, τόπλες φωτογραφίσεις και την Kate Upton, πλέον ξέρει το κατάλληλο μέρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα