Αφιέρωμα | Νέες, ωραίες και …γουστάρουν ποκεράδες!

18:52 1/1/2012 - Πηγή: Neolaia

Μπορεί το «επάγγελμα: παίκτης πόκερ» να μην είναι η καλύτερη σύσταση για τη μαμά τους, όμως οι ίδιες λατρεύουν τους παίκτες πόκερ. Ο λόγος για μερικές από τις πιο όμορφες κυρίες (wives and girlfriends, ή αλλιώς WAGS) που έχουμε δει δίπλα σε μερικά από τα πιο αγαπημένα μας ονόματα!

Είτε τα ζευγάρια συνεχίζουν την κοινή τους πορεία, είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι οι κυρίες των κυρίων του πόκερ έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο χώρο.

Και βλέποντας όλες αυτές τις κυρίες του εξωτερικού, δεν μπορούσαμε παρά να σκεφτούμε τις ιστορίες των ερωτικών …bad beats που ακούμε συνεχώς από απογοητευμένους

παίκτες στο εσωτερικό!

Γι αυτό και μιλήσαμε σε μια από τις γνωστές κυρίες του πόκερ, τη Μαριέττα, που ζει δίπλα στον Παύλο Κασελούρη από το 2009, για να μας δώσει το μυστικό μιας αρμονικής συμβίωσης με έναν παίκτη!

Πες μας λοιπόν Μαριέττα …πώς γίνεται;

Για να μπορεί κάποιος παίκτης του πόκερ να διατηρήσει μια ισορροπία στην προσωπική του ζωή, θα πρέπει να εξηγήσει στη σχέση του ότι το πόκερ δεν αποτελεί κάποιο τυχερό παιχνίδι, αλλά επάγγελμα για εκείνον. Όπως κάποιος πάει στη δουλειά του για 8 ή 10 ώρες, έτσι και ο παίκτης θα πρέπει να αφοσιωθεί εκείνες τις ώρες στο pc του ή σε κάποιο live event, έτσι ώστε να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα.

Κάποιο ωραίο δωράκι από τα κέρδη και πληρωμένα εισιτήρια για τα ποκερικά ταξίδια πάντα βοηθούν την κοπέλα να το αποδεχθεί πιο εύκολα! (γέλια)

Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να ακολουθεί κανείς από τόσο κοντά τους ρυθμούς ενός παίκτη πόκερ;

Όπως σε όλα τα επαγγέλματα, έτσι και στο πόκερ υπάρχουν δυσκολίες ,αλλά και θετικά στοιχεία! Στην περίπτωσή μας, επειδή ο Παύλος έχει και άλλη, πλήρη, απασχόληση, πέρα από το πόκερ, ένα πρόβλημα είναι ότι για πολλές ώρες της ημέρας δε μπορούμε να επικοινωνήσουμε. Μπορεί να βρίσκεται σπίτι όταν παίζει online αλλά δεν πρέπει να τον ενοχλώ και να τον απασχολώ με άλλα θέματα, μέχρι να τελειώσει το session. Από την άλλη, η ενασχόληση με το πόκερ μας έχει δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε ταξίδια μαζί, που ίσως να μη μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε υπό άλλες συνθήκες. Λατρεύω τα ποκερικά ταξίδια!

pokerlobby.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα