Αφιέρωμα Μεταπτυχιακά | Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Β΄ Μέρος

15:23 28/4/2012 - Πηγή: Neolaia

Συνεχίζουμε το μεγάλο αφιέρωμa στα μεταπτυχιακά πλήρους φοίτησης! Αυτή την φορά με το δεύτερο μέρος για τα μεταπτυχιακά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών!

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Πλήρους Φοίτησης (MSc) στο Μάρκετινγκ και Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες

Για να εξετασθεί η υποψηφιότητα παρακολούθησης του προγράμματος πρέπει ο αιτών / η αιτούσα να καλύπτει τις εξής προϋποθέσεις:

Να έχει πτυχίο από ελληνικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή ισότιμο της αλλοδαπήςΝα διαθέτει αναλυτική σκέψη και ικανότητα γραπτής και προφορικής επικοινωνίας στα AγγλικάΝα έχει δυναμική προσωπικότητα
με προοπτικές επιτυχούς σταδιοδρομίας στον επιστημονικό χώρο του προγράμματος.

Για το Ακαδημαϊκό Ετος 2012-2013 ισχύουν οι εξής ημερομηνίες

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων:

1η περίοδος αιτήσεων: 14 Νοεμβρίου 2011 – 2 Μαρτίου 2012

2η περίοδος αιτήσεων: 2 Απριλίου 2012 – 28 Μαΐου 2012

Περίοδος Προσωπικών Συνεντεύξεων:

Μάρτιος 2012 και Ιούνιος 2012.

Επικοινωνία:

Σκεύη Ειρήνη

Γραμματέας Μεταπτυχιακού τμήματος Πλήρους Φοίτησης

Δεριγνύ 12, 10434 Αθήνα

Tηλ.: 210 82 03 432, Fax.: 210 82 23 802

E-mail: [email protected]

Site: http://www.ment.aueb.gr/default.asp

Μεταπτυχιακό Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (Master of Science in HRM) ιδρύθηκε το 2003 από τα Τμήματα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας και Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι το πρώτο Πρόγραμμα στο χώρο του, που προσφέρεται από Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Λειτουργεί σε δυο Τμήματα: Τμήμα Πλήρους Φοίτησης για νέους αποφοίτους που δεν εργάζονται και Τμήμα Μερικής Φοίτησης για εργαζομένους.

Σκοπός του Προγράμματος είναι η ανάπτυξη στελεχών ικανών να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις σύγχρονες προκλήσεις που συνδέονται με τους ανθρώπους στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς.

Επικοινωνία:

Ευελπίδων 47 & Λευκάδος 33

2ος όροφος, ώρες: 12:00- 15:00, Δευτέρα έως Παρασκευή

Τηλ. 210 8203878, Fax 210 8203877

E-mail: [email protected]

Site:  http://www.hrm.aueb.gr/default.asp

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική

Το ΜΔΕ, μέσω του ετήσιου προγράμματος πλήρους φοίτησης, απευθύνεται σε υποψήφιους που έχουν πρόσφατα αποφοιτήσει και αναζητούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο, ενώ μέσω του διετούς προγράμματος μερικής φοίτησης, καλύπτει τις ανάγκες πτυχιούχων στελεχών επιχειρήσεων, που επιθυμούν να αναβαθμίσουν το επίπεδο των γνώσεών τους στα αντικείμενα της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής. Το ΔΔ με τη σειρά του απευθύνεται σε υποψήφιους που επιθυμούν να εκπονήσουν υψηλής ποιότητας έρευνα πλήρους απασχόλησης στα γνωστικά αντικείμενα της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής.

Συνολικά, αποστολή του ΠΜΣ αποτελεί η προαγωγή της γνώσης και της έρευνας στα γνωστικά επιστημονικά αντικείμενα της Λογιστικής και τ

Keywords
Τυχαία Θέματα