«Ακρόπολις Half Marathon – Athens Runs 2012» στις 20 Μαΐου 2012!

13:17 7/4/2012 - Πηγή: Neolaia

Συνέντευξη Τύπου για την αθλητική εκδήλωση «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ HALF MARATHON» – ATHENS RUN 2012», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαΐου, παραχώρησαν την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, o Yπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος,

ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βασίλης Σεβαστής και η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων Παναγιώτα Ψαράκη.

Ο 1ος Διεθνής ΗμιΜαραθωνίος Αθηνών «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» περιλαμβάνει τη διαδρομή των 21.100 μ., ενώ θα διεξάγεται και αγώνας δρόμου 8χλμ. και 3 χλμ. για μικρά παιδιά.

Οι διαδρομές έχουν ως εξής:

21.100μ.: Παναθηναϊκό Στάδιο-Λ. Αλεξάνδρας-Πατησίων-Πανεπιστημίου-Ακρόπολη-Ζάππειο.8 χλμ.: Πανεπιστήμιο-Λ. Αμαλίας-Ζάππειο.3 χλμ.: Χίλτον-Β. Σοφίας-Β. Αμαλίας-Ζάππειο.

Εγγραφές και πληροφορίες για τον αγώνα, τους όρους συμμετοχής, τη διαδρομή και πλούσιο ενημερωτικό υλικό, μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της διοργάνωσης www.acropolishalfmarathon.gr, στους χώρους άθλησης του Οργανισμού (Γυμναστήρια, Κολυμβητήρια, Κλειστά Γήπεδα) και στα ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα