Αλχημείες στο σπίτι | Φτιάξε τρουφάκια σοκολάτας

Οδεύουμε προς την αλλαγή του χρόνου, το μόνο σίγουρο είναι πως όλο και κάποιο τραπέζι θα κάνουμε ή θα πάμε. Στο παρακάτω άρθρο βρίσκεται το μυστικό αν θέλετε να εντυπωσιάσετε! Βρήκαμε για εσάς την πιο απλή και εύκολη συνταγή για τρουφάκια σοκολάτας.

Θα χρειαστείτε

200 γραμμάρια γλυκόπικρη σοκολάτα κομμένη σε μικρά κομματάκια1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος1
κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιαςΚανέλα και κάρδαμο (1 ξυλάκι κανέλα, 2 κάρδαμο λοβό)Amaretto (1-2 κουταλιές της σούπας)Almond εκχύλισμα (1 κουταλάκι του γλυκού)

Συνταγή

Σε μια μικρή κατσαρόλα, βράστε την κρέμα γάλακτος και χτυπήστε την μόλις αρχίζει και σιγοβράζει (για να μην κόψει), το μυστικό είναι στο σωστό ανακάτεμα (η μαμά το λέει αυτό).Τοποθετούμε τη σοκολάτα σε ένα ξεχωριστό μπολ. Ρίχνουμε την κρέμα πάνω από τη σοκολάτα, προσθέτουμε τη βανίλια και αφήνουμε το μείγμα να σταθεί (να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά και στη συνέχεια το ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο.Το αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες, στην συνέχεια με ένα κουταλάκι του γλυκού βγάζουμε λίγο λίγο και δίνουμε την μορφή «μπάλας»‘. Μετά μπορείτε να βάλετε επάνω ότι θέλετε τα αγαπημένα μου είναι με τρούφα και καρύδα.

Επειδή ξέρετε πως δεν σας αφήνω έτσι ποτέ, σας δίνω 3 bonus.

1: Ένας ακόμη οδηγός για Χριστουγεννιάτικα μπισκότα τον οποίο ξεψάχνισα στο Snapguide, έτσι για την ποικιλία.2: Έχεις θεματάκια με την βασιλόπιτα; Δες εδώ την φοβερή συνταγή βασιλόπιτας, που έχουμε ήδη έτοιμη για σένα, μην ψάχνεσαι στο χάος του Google.Δες περισσότερες Αλχημείες στο σπίτι.

Υ/Γ : Μην ξεχάσεις να μοιραστείς αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο Facebook και τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα.

Keywords
Τυχαία Θέματα