Αντώνης Ρέμος και Στέλιος Ρόκκος στο Αθηνών Αρένα | Τι είδαμε!

Χτες πήγαμε στο Αθηνών Αρένα, για να δούμε επί σκηνής ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα σχήματα της χρονιάς, αυτό του Αντώνη Ρέμου με το Στέλιο Ρόκκο.

Μόλις φτάσαμε, τραγουδούσε η Ελένη Φουρέιρα, της οποίας την είσοδο δεν προλάβαμε, αλλά προλάβαμε να την ακούσουμε έστω λίγο. Κλασσική Φουρέιρα, τίποτα φρέσκο, έχω αρχίσει να πιστεύω πως σχεδόν δεν φρεσκάρει το πρόγραμμά της. Όσοι την είδατε στο Μαζωνάκη πριν 1-2 μήνες, δε θα ακούσετε κάτι καινούριο, άντε μόνο το Gagnam Style

που έβαλε στη δεύτερη φορά που βγαίνει και λίγο λιγότερος Michael Jackson και Άννα Βίσση συνολικά, αν και μπορεί να συμβαίνει επειδή ίσως δεν έχει αντίστοιχη ώρα στη σκηνή. Η αλήθεια πάντως είναι πως η Φουρέιρα αδικείται φέτος, ειδικά στο πρώτο πρόγραμμα, καθώς το Αθηνών Αρένα όσο «γεμίζει» έχει… ηχώ! Δεν το είχα προσέξει καμία άλλη χρονιά, αλλά χτες (που η αλήθεια είναι πήγα νωρίτερα γιατί μου είχαν πει πως βγαίνουν Ρέμος-Ρόκκος στις 24:30) εκεί που καθόμουν στην πασαρέλα στο ισόγειο, άκουγα τον ήχο να πηγαίνει και να έρχεται, πράγμα από κουραστικό μέχρι εξουθενωτικό.

Μετά βγήκαν όντως Ρέμος και Ρόκκος παρέα, όπου ξεκίνησαν με τα «Έσπασε η νύχτα» και το «Έμεινα εδώ» και κάπου εδώ σταματάω να λέω για τραγούδια για να μη με κατηγορήσετε για σκληρά spoilers!

Το εντυπωσιακότερο όλων ήταν η Αρένα η οποία ήταν ασφυχτικά γεμάτη (μέχρι και πάνω πάνω σε κάτι περιστερώνες που αχνοφαίνονταν, αν και άκουσα πως είχε χορούς από σχολές), αλλά και τα πολλά λουλούδια που ο Ρέμος αποδεικνύει πως είτε στην Αθήνα, είτε στη Θεσσαλονίκη θα βρει έναν τρόπο να μας κάνει ξεφτίλα (ή και να σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο αν θέλει) στον Τόμσεν, έτσι, γιατί μπορεί!

Συνολικά το πρόγραμμα αρκετά αταίριαστο, ίσως φταίει που είναι αρχή ακόμη αλλά ακουστικά δε μου έβγαινε, με την Pop/Rnb Φουρέιρα, το Rock/Λαϊκό Ρόκκο και τον Λαϊκό/Pop Ρέμο να προσπαθούν ντε και καλά να μας πείσουν πως καλά κάνουν και τραγουδάνε παρέα, αλλά όχι. Τα «Σάββατα» δεν τα ακούς με το «Άναψε αν θες μια φωτιά στην άμμο». Έχεις μία συγκεκριμένη αισθηματική προδιάθεση όταν πας στο Ρέμο…!

Γενικά αν με ρωτάτε, πηγαίντε για την εμπειρία, έτσι κι αλλιώς η Αρένα είναι το καλύτερο μαγαζί της Αθήνας και είναι αρκετά γκράντε το όλο στήσιμο, αλλά αν έχετε να διαλέξετε μόνο ένα σχήμα για φέτος το χειμώνα (γιατί οι εποχές είναι δύσκολες), προτιμήστε το Σάκη στο Διογένη…

Φωτογραφίες από το Page του Αθηνών Αρένα

Keywords
Τυχαία Θέματα