ΑΠΘ | Καμπάνια με θέμα: «Μηδενική Ανοχή στη Σεξουαλική Παρενόχληση»

17:23 6/3/2012 - Πηγή: Neolaia

Ύστερα από την πρώτη καμπάνια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με θέμα τη «Μη ανοχή της Σεξουαλικής Παρενόχλησης» σειρά έχει η 2η δράση με θέμα:  «ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ».

«Όσο πιο ανεκτικό είναι το εργασιακό περιβάλλον στη σεξουαλική παρενόχληση, τόσο μεγαλύτερη και η εξάπλωσή της» είναι το θέμα του κλειστού σεμιναρίου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 και ώρα 9.30, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του Α.Π.Θ.

Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Παιδαγωγική Σχολή και την Επιτροπή Φύλου και Ισότητας στο Α.Π.Θ. σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων. Το Σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα της Πρυτανείας του Α.Π.Θ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους και όσες κατέχουν θέσεις ευθύνης στο Α.Π.Θ., όπως, Κοσμήτορες των Σχολών, Πρόεδροι των Τμημάτων του Α.Π.Θ., Προϊστάμενοι των Διοικητικών και Ακαδημαϊκών Μονάδων του Α.Π.Θ., τα Δ.Σ των Συλλόγων, ή είναι σε άλλες θέσεις δράσης, όπως, μέλη ΔΕΠ που ασχολούνται με Σπουδές Φύλου, σύμβουλοι Σπουδών των Τμημάτων και μέλη Επιτροπών του Α.Π.Θ. καθώς και σε Στελέχη και Προϊσταμένους του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Διοργανωτής: Παιδαγωγική Σχολή ΑΠΘ

Η αφίσα πρόσκληση της διοργάνωσης:

Keywords
Τυχαία Θέματα