Αρνητικοί σε ανασχηματισμό μετά τα μέτρα ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ

Εντελώς αντίθετες σε κάθε σκέψη περί ανασχηματισμού εμφανίζονται οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατικής Αριστεράς. Οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης και τα κομματικά επιτελεία τους με ανακοινώσεις των γραφείων Τύπου των κομμάτων τους ξεκαθάρισαν τις απόψεις τους και τη δυσαρέσκειά τους για το θέμα.

«Συζητήσεις περί ανασχηματισμού και μάλιστα σχόλια εστιασμένα σε δήθεν αξιολογήσεις υπουργών που δεν ανήκουν στη ΝΔ είναι αποπροσανατολιστικές

και βλαπτικές», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ. Η ΔΗΜΑΡ, σε δική της ανακοίνωση, είχε προηγουμένως χαρακτηρίσει άστοχη τη συζήτηση για ανασχηματισμό μετά την ψήφιση των μέτρων. «Την περίοδο που η χώρα επιχειρεί να αντιμετωπίσει, μέσω διαπραγματεύσεων με τους εταίρους, μείζονα θέματα, θεωρούμε άστοχη την οποιαδήποτε συζήτηση για ανασχηματισμό της κυβέρνησης… «Τη Δημοκρατική Αριστερά δεν την έχει απασχολήσει η συμμετοχή στελεχών της στο κυβερνητικό σχήμα και περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη τους υπουργούς και υφυπουργούς που έχει υποδείξει», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του το κόμμα του Φώτη Κουβέλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα