Εβδομαδιαίες προβλέψεις 08-14/01/12

19:52 8/1/2012 - Πηγή: Neolaia

Ας δούμε πώς εκφράζονται αυτά τα σημαντικά στοιχεία της εβδομάδας, μέσα από τις συμβουλές στα δώδεκα ζώδια (ήλιος ή ωροσκόπος). Από τη Λίλιαν Σίμου.

Κριός

Τρυφερά συναισθήματα πλημμυρίζουν αυτή την περίοδο την ζωή σας, μέσα από τις οικογενειακές καταστάσεις που βιώνετε. Επειδή είστε ανυπόμονοι και θα θέλατε να γίνει η αλλαγή άμεσα και δίχως συγκρότηση ή περιορισμό, επιδιώξτε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, δίχως όμως να δημιουργείτε στο περιβάλλον ψυχαναγκασμό ή να

δέχεστε (ανάλογα με τον ατομικό σας χάρτη) των ψυχαναγκασμό του περιβάλλοντος. Μην αντιδράσετε βίαια και παρορμητικά στις προκλήσεις και επιδιώξτε να είστε σταθεροί και συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Καθώς είστε σε μία περίοδο κοινωνικής προβολής, θα πρέπει η προσφορά σας να έχει μέτρο και να είναι μία προσφορά δίχως ανούσια αυτοθυσία. Θα διακρίνετε τους σωστούς στόχους και τους σωστούς φίλους αυτή την εποχή. Επομένως συγκεντρωθείτε στο μονοπάτι που χαράξατε, διατηρώντας πάντα τις ευαισθησίες σας και την φροντίδα προς τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Ταύρος

Καθώς η Σελήνη είναι σε καλή θέση στο ζώδιό σας και συνδυάζεται θετικά με την Πανσέληνο του μήνα, θα λέγαμε πως είστε αρκετά ευνοημένοι, μπορείτε να διαχειριστείτε τις συγκινήσεις που σας προκαλεί, ευχάριστα και δυναμικά. Πρέπει να προνοήσετε όμως για κάθε σας κίνηση, μην επαναπαύεστε και να δράσετε βάση της εμπειρίας και των γνώσεών σας. Προγραμματίστε τα επόμενα βήματα, συζητήστε τα με άτομα που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και σας κατανοούν. Είναι σημαντικό να είστε σε μία εγρήγορση και να μην παρασυρθείτε φυσικά, από την αγωνία και το άγχος σας. Καθώς ο Άρης θα είναι για μήνες πολύ ευνοϊκός προς το ζώδιό σας, εκμεταλλευτείτε αυτή την Πανσέληνο, προκειμένου να δώσετε ώθηση στην εικόνα σας. Μπορείτε να την χειριστείτε σοβαρά μέσα από τις σχέσεις σας προς το τέλος της εβδομάδας και μάλιστα να κάνετε κάποια επιλογή υπέρ σας και υπέρ της καριέρας σας. Αν είστε δεσμευμένοι, η περίοδος αυτή μπορεί να είναι καθοριστική για να κάνετε επίσημη τη σχέση σας.

Δίδυμοι

Με την αγωνία έκδηλη και σε μία διαρκή αγχωτική κατάσταση που περνάτε, η Πανσέληνος μπορεί να ενισχύσει την ανασφάλειά σας αν δεν προσέξετε. Φυσικά όλα είναι στο μυαλό σας και στον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να αφιερωθείτε σε ένα στόχο που θα έχει μεγάλες προοπτικές αργότερα. Είστε δυναμικοί και αποφασιστικοί, αν θελήσετε να βάλετε τον στόχο πάνω απ’ όλα. Συγκεντρωθείτε εκεί και συζητήστε ή μοιραστείτε με φίλους τα προβλήματά σας ή τους προβληματισμούς σας. Θα λειτουργήσετε σωστά στα πλαίσια μίας ομάδας, αλλά αποφύγετε να είστε εριστικοί και ανυπόμονοι, όταν δεν σας καταλαβαίνουν. Σίγουρα έχει σημασία για σας, να βρεθείτε σε ένα νέο σχέδιο προόδου, όπου η ομάδα θα σας στηρίξει. Αλλά κάθε νίκη πρέπει να έχει ένα αποτέλεσμα και κάθε αλλαγή που επιδιώκετε, πρέπει να έχει ένα ορατό στοιχείο στον ορίζοντα. Διαφορετικά, θα βρεθείτε παγιδευμένοι δίχως ουσία.

Καρκίνος

Στο δικό σας ζώδιο η Πανσ

Keywords
Τυχαία Θέματα